Ήττα μετά από καιρό…

Δυο χαμένα πέναλτι ένα για κάθε ομάδα και ένα γκολ των γηπεδούχων έφεραν την ήττα της ΑΕΛ με 1-0 στο Παραλίμνι κόντρα στην Ε.Ν.Π. Η ΑΕΛ έχασε πρώτη την ευκαιρία να προηγηθεί και να κάνει το παιχνίδια της αφού ο Ριέρα ήταν ο μοιραίος στην εκτέλεση του και στη συνέχεια ο αγώνας πήρε το δρόμο του.

Πιο δυνατά μπήκε η ΑΕΛ στον αγώνα που άρχισε να πιέζει τον αντίπαλο της και βρήκε κάποιες προϋποθέσεις πρώτα με κεφαλιά του Ρασό στο 6΄. Τελικά στο 16΄η ΑΕΛ κέρδισε πέναλτι μετά και την επιβεβαίωση του VAR, ο Ριέρα ανέλαβε την εκτέλεση όμως, ο τερματοφύλακας της Ε.Ν.Π απέκρουσε σε κόρνερ. Η ΑΕΛ συνέχισε να πιέζει και να έχει την κατοχή με τους γηπεδούχους να αμύνονται μαζικά.

Στο 25΄η Ε.Ν.Π προσπάθησε να απειλήσει με τον Λουσέρο αλλά ο Αντωνίου ήταν εκεί για να προλάβει τον ποδοσφαιριστή πριν να σουτάρει. Το μισάωρο του αγώνα κύλησε με μοναδική φάση που αξίζει να αναφερθεί είναι το χαμένο πέναλτι του Ριέρα.

Στο 38΄ο Μπάμπιτς έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε έξω, ενώ η Ε.Ν.Π απάντησε με σουτ του Θεοδώρου στο 42΄με τον Βοζίνια να αποκρούει σταθερά. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε μετά και τα δύο λεπτά καθυστερήσεων χωρίς να έχουμε σκορ. Θα μας μείνει μόνο το χαμένο πέναλτι του Ριέρα.

Στο 2ο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και επιδίωξαν να απειλήσουν την ΑΕΛ, χωρίς όμως να κάνουν κάτι το αξιόλογο. Στο 71΄ο Βοζίνια έσωσε το πέναλτι του Φελίπε, όμως στη συνέχεια της φάσης και μετά από κόρνερ ο Μαισουράντζε έκανε το σουτ και σκόραρε, κάνοντας το 1-0 στο 72΄! Πλέον η ΑΕΛ κλήθηκε να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα.

Παρά τις καλές προσπάθειες που είχαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, εντούτοις μέχρι και το 85΄δεν κατάφερε να ξεκλειδώσει την άμυνα της Ε.Ν.Π. Στο 86΄ο Τόρες έχασε την ευκαιρία με σουτ και στο 90΄μετά από σύγχυση στην περιοχή των γηπεδούχων, έγινε το πλασέ που πέρασε μόλις έξω. Στις καθυστερήσεις που ήταν έξι λεπτά ο Μαέ σκόραρε αλλά το γκολ του δεν μέτρησε καθώς είχαμε οφσάιντ. Στις καθυστερήσεις ο Βοζίνια κράτησε την ΑΕΛ στον αγώνα αφού απέκρουσε το πλασέ του Παναγή.

Τελικά ο αγώνας ολοκληρώθηκε με την ΑΕΛ μετά από καιρό, συγκεκριμένα από τις 7 Νοεμβρίου κόντρα στην Πάφο να δέχεται την ήττα με 1-0 από την Ε.Ν.Π!

Κίτρινες: Λουσέρο / Ριέρα, Ράσο, Βοζίνια

Ε.Ν.Π: Γκαντσέφσκι, Μουλαζίμης, Λουσέρο, Θεοδώρου(87΄Παναγή), Κοσμάς, Μπαρμπόσα, Κυριάκου, Μπάλαζιτς, Φελίπε, Μαυρουδής(63΄Μαισουράντζε) και Μαρκόφσκι(58΄Νγκο).

ΑΕΛ: Βοζίνια, Αντωνίου, Τεσέιρα, Ράσο, Σάντος(89΄Δ.Αβραάμ), Νταβόρ, Παπαφώτης(63΄Μαίντεβατς), Ριέρα(63΄Αντάμοβιτς), Ντανίλο, Τόρες και Μπάμπιτς(63΄Μαέ).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy