Θέμα και στην Ελλάδα η αποδέσμευση Σίντεφελντ

Έφτασαν και στην Ελλάδα τα νέα για την επικείμενη αποδέσμευση Σίντεφελντ, από την Ανόρθωση μετά τη χθεσινή(3/1) ήττα της ομάδας και τις δηλώσεις του Τιμούρ Κεσπάγια.

Διαβάστε το δημοσίευμα:

Ο Απόλλωνας Λεμεσού είχε βρεθεί να χάνει 0-2 στο ημίχρονο, μέσα στην έδρα του, στο ντέρμπι με την Ανόρθωση, αλλά με μεγάλη αντεπίθεση στην επανάληψη κατάφερε να νικήσει με 3-2 στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του κυπριακού πρωταθλήματος και να βρεθεί εκ νέου στην κορυφή της κατάταξης. Ο τεχνικός της Ανόρθωσης, Τιμούρ Κετσπάγια, είναι έξαλλος με τους αμυντικούς της ομάδας και σκοπεύει να προχωρήσει σε ξεσκαρτάρισμα.

Σύμφωνα με κυπριακά ΜΜΕ ο πρώτος στη λίστα για αποχώρηση είναι ο Γκόρντον Σίλντενφελντ. O Κροάτης στόπερ, γνωστός στην Ελλάδα από τη θητεία του στον Παναθηναϊκό, είναι ο ποδοσφαιριστής με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα (1521) και ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές (16) στην αρχική ενδεκάδα. Το τελευταίο διάστημα ο 35χρονος αμυντικός διανύει παρατεταμένη περίοδο αγωνιστικής κάμψης, υπάρχει έντονος προβληματισμός και ο Κετσπάγια έχει αποφασίσει να του δείξει την πόρτα της εξόδου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy