Ένα και καλό ήταν αρκετό…

Με ένα πολύ όμορφο γκολ του Μπαργκάν μόλις στο πρώτο λεπτό, η Καρμιώτισσα πήρε μια πολύ σημαντική νίκη κόντρα στον “ταλαιπωρημένο” ΑΠΟΕΛ και ανέβηκε στη βαθμολογία κάνοντας τους βαθμούς της 14.

Με γκολ από τα αποδυτήρια μπήκε η Καρμιώτισσα στο πρώτο ημίχρονο αφού μετά από κάθετη μπαλιά στην περιοχή, ο Ρομό έστρωσε με το κεφάλι στον Μπαργκάν που έπιασε ένα φοβερό σουτ και έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα. Η Καρμιώτισσα συνέχισε να πιέζει και έχασε άλλες τρεις ευκαιρίες δύο με τον Ρομό και μία με φοβερό σουτ του Μπαργκάν έξω από την περιοχή που απέκρουσε σε κόρνερ ο Σίλβα. Οι φιλοξενούμενοι έδειχναν ανήμποροι να αντιδράσουν και λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζουν με τον κορωνοιό.

Το ΑΠΟΕΛ έκανε την πρώτη του τελική στο 25΄, ενώ στο 41΄είχαμε αναγκαστική αλλαγή του Κυριακίδη με τον Τούμπα να παίρνει τη θέση του. Στα έξι λεπτά καθυστερήσεων που είχαμε λόγω του τραυματισμού είχαμε μεγάλη ευκαιρία για την Καρμιώτισσα με τον Σάσι με φοβερό σουτ να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε στον ίδιο ρυθμό με την Καρμιώτισσα να είναι πιο επικίνδυνη, ενώ ο ΑΠΟΕΛ έδειχνε να κάνει την  προσπάθεια του. Ο ρυθμός είχε πέσει καθώς είχαμε αναγκαστικές αλλαγές και από τις δύο ομάδες. Το παιχνίδι έγινε αρκετά ανούσιο για να φτάσουμε στο 79΄να δούμε ευκαιρία με τον Ρομό να προσπαθεί να “κρεμάσει” τον Σίλβα, η μπάλα όμως πέρασε πλάγια από το δοκάρι, ενώ στο 82΄ο Χριστοφή έχασε την ευκαιρία να τελειώσει τον αγώνα καθώς το πλασέ του πέρασε μόλις έξω.

Μετά και τα τέσσερα λεπτά καθυστερήσεων ο αγώνας ολοκληρώθηκε με την Καρμιώτισσα να παίρνει μια σπουδαία νίκη με 1-0 κόντρα στον ΑΠΟΕΛ και να εκμεταλλεύεται την ευκαιρία που είχε.

Κίτρινες: Χρίστου, Μπαράνοφ, Ρέινολντς, Ευσταθίου/

Καρμιώτισσα: Κυριακίδης(41΄Τούμπας), Ευσταθίου, Μπαράνοφ, Ρομό, Ι. Σάσι(58΄Χριστοφή), Μπαργκάν(89΄Καπαρτής), Μόμο, Μαλεκκίδης, Χρίστου, Ρέινολντς και Νεοφύτου.

ΑΠΟΕΛ: Σίλβα, Αποστολάκης(74΄Ζεράλδες), Ντιας(64΄Γαβριήλ), Εφραίμ, Λουντέμο, Ανουάρ, Ενσούε(60΄Σάντος), Μερκής, Κοκκινόφτας(74΄Κατσαντώνης), Σιέλης και Κούτσακος

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy