Ο Ιωάννης Πίττας ισοφάρισε τον πατέρα του και «κυνηγά» άλλο ρεκόρ

Ο Ιωάννης Πίττας με το γκολ που έχει πετύχει κόντρα στον Ερμή έχει σκοράρει για τρίτο σερί αγώνα πρωταθλήματος κάτι που για γηγενή ποδοσφαιριστή είχε να συμβεί από την περίοδο 1992/93 όταν ο Τσολάκης πέτυχε παρόμοιο επίτευγμα.

Ο Ιωάννης Πίττας με το τρίτο σερί αγώνα σκοραρίσματος έχει ισοφαρίσει το ρεκόρ άλλων 10 γηγενών ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα ανάμεσα σε αυτούς και τον πατέρα του Πάμπο Πίττα που σκόραρε σε τρεις σερί αγώνες την περίοδο 1987/88!

Ο Ιωάννης Πίττας αν σκοράρει για τέταρτο σερί αγώνα σήμερα με Πάφος FC, κάτι που του το ευχόμαστε ολόψυχα, τότε ισοφαρίζει ένα ρεκόρ 29 ετών όταν ο Χρήστος Ιωσηφίδης την περίοδο 1991/92 σκόραρε για 4 σερί αγώνες πρωταθλήματος κόντρα στον Ευαγόρα εκτός, Πεζοπορικό εντός, Ομόνοια Αραδίππου εντός και Αλκή εντός!

Αξίζει ν’ αναφερθεί ότι στα 4 σερί παιγνίδια που σκόραρε ο Χρήστος Ιωσηφίδης ήταν όλα νικηφόρα για τον Απόλλωνα ενώ το ίδιο ισχύει για τα 3 σερί παιγνίδια που έχει σκοράρει μέχρι στιγμής ο Ιωάννης Πίττας!

Σημειώνεται ότι το ρεκόρ σερί σκοραρίσματος από γηγενή ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα είναι 5 αγώνες και το απολαμβάνουν 4 ποδοσφαιριστες: Πανίκος Κρυστάλλης, Κωστάκης Βασιλειάδης, Άντρος Κωνσταντίνου (φωτογράφος) και Μάριος Γεωργίου.

ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy