Σοφοκλέους: “Να ξεκινήσουν οι τιμωρίες στους διαιτητές…”

Παράπονα για τη διαιτησία του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα έκανε ο πρόεδρος της ΑΕΛ Ανδρέας Σοφοκλέους.

Ο ισχυρός άνδρας των κίτρινων της Λεμεσού παραχώρησε σήμερα(21/12) δηλώσεις στο πλαίσιο της παράδοσης των Χριστουγεννιάτικων πακέτων από τη «Κίτρινη γραμμή» και υπογράμμισε ότι κανένας δεν έχει το δικαίωμα να στερεί από την ομάδα του το οτιδήποτε.

Τι ανέφερε για τη διαιτησία:

”Είναι άδικο να κατηγορούμε την ομοσπονδία γιατί το έφερε. Η ομοσπονδία το έφερε για να έχουμε έναν πιο δίκαιο αγώνα για τις κύριες φάσεις. Τώρα αν οι διαιτητές που είναι στο βαν δεν έχουν ικανότητα το απέδειξαν και μέσα στο γήπεδο όταν ήταν στο γήπεδο. Εκείνο που πρέπει να κάνει η ομοσπονδία θεωρώ είναι να στείλει στο σπίτι του τον κ.Λαγιέκ και να βρει κάποιον άλλο να προσλάβει που να είναι γνώστης της πραγματικότητας.

Να ξεκινήσουν οι τιμωρίες στους διαιτητές. Ένας διαιτητής όπως έγινε φέτος το πρωτάθλημα με 14 ομάδες και αναβολές και πολλούς αγώνες σε μια βδομάδα μπορεί να παίρνει 3-4 χιλιάδες.  Δηλαδή, όταν του τα κόψεις του διαιτητή, όταν κάνει λάθη ή είναι ανίκανος τότε θα αντιληφθούν και οι υπόλοιποι γύρω  ότι πρέπει να σταθούν στο ύψος τους. Μόνο με τα μέτρα μπορεί να γίνει κάτι. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy