Χριστούγεννα 2020 Δήμος Λεμεσού – Μια αγκαλιά για όλους

Ενόψει των Χριστουγέννων, ο Δήμος Λεμεσού μέσω των κοινωνικών προγραμμάτων του, ετοιμάζεται πυρετωδώς για την προσφορά και στήριξη των συμπολιτών μας που αυτή τη δύσκολη περίοδο το χρειάζονται πραγματικά.

Λαμβάνοντας υπόψη όλες τις δυσκολίες που ακολουθούν από το πλήγμα της πανδημίας, δίδεται ιδιαίτερη σημασία, ώστε όλοι αυτές τις μέρες να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα για το γιορτινό τους τραπέζι.

Πέραν των 400 πλούσιων γιορτινών πακέτων θα δοθούν σε δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου, του Κέντρου Έκτακτης Ανάγκης, του Κέντρου Στήριξης και Επανένταξης «ΣΧΕΔίΑ», αλλά και σε συνδέσμους και σχολεία της Λεμεσού. Προτεραιότητα μας και αυτά τα Χριστούγεννα είναι τα παιδιά και για αυτό θα δοθούν δώρα και γλυκά.

Συνεχίζουμε και αυτή την περίοδο μέσω των παρεχόμενων κοινωνικών υπηρεσιών των προγραμμάτων μας να προσφέρουμε στήριξη και βοήθεια στους ευάλωτους συνανθρώπους μας. Οι δημότες μας μπορούν να καλούν στο Κέντρο Έκτακτης Ανάγκης στον αριθμό 77777788.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy