«Κλείνουν» ξανά τα γήπεδα στο Λονδίνο!

Χωρίς κόσμο θα διεξαχθεί το Άρσεναλ-Σαουθάμπτον μεθαύριο βράδυ, αφού το Λονδίνο μπήκε σε επίπεδο 3 λόγω της αύξησης κρουσμάτων κορωνοϊού τα τελευταία 24ωρα!

Μπροστά σε άδειες κερκίδες θα υποδεχτεί την Σαουθάμπτον η Άρσεναλ, το βράδυ της Τετάρτης, στο πλαίσιο στην εμβόλιμη αγωνιστική της Premier League…

Κι αυτό γιατί, από σήμερα, το Λονδίνο μπήκε στην κατηγορία υψηλής επικινδυνότητας των περιορισμών κατά του κορωνοϊού, μετά από την απότομη αύξηση των κρουσμάτων τα τελευταία 24ωρα. Ήτοι, σε επίπεδο 3!
Τα «σπιρούνια» ήταν ανάμεσα στις 10 ομάδες της «μεγάλης» κατηγορίας που τους είχε επιτραπεί στις αρχές του μήνα να φιλοξενούν 2.000 κόσμο στα εντός έδρας ματς τους.

Κάτι που ειχε γίνει λόγω του ότι η βρετανική πρωτεύουσα παρουσίασε σημαντική πτώση στα κρούσματα Covid-19 και ταξινομήθηκε στην κατηγορία 2, μετά το εθνικό lockdown που επιβλήθηκε για ένα μήνα.

Μάλιστα, η ίδια απαγόρευση θα ισχύσει και στα άλλα δύο παιχνίδια της Τετάρτης στο Λονδίνο, τα Φούλαμ-Μπράιτον και Γουέστ Χαμ-Κρίσταλ Πάλας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy