Ιστορική συμφωνία Ισραήλ και ΗΑΕ

Οι ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες του Ισραήλ (IFA) και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (UAEFA) υπέγραψαν συμφωνία συνεργασίας σε θέματα που αφορούν στο λαοφιλέστερο παιχνίδι. Αυτή η συμφωνία, έρχεται τρεις μήνες μετά την ανακοίνωση της ομαλοποίησης των σχέσεων μεταξύ των δύο κρατών, μια διπλωματική συμφωνία που αποσκοπεί να οδηγήσει σε διμερή συνεργασία σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένου του αθλητισμού.

«Είναι μια ιστορική ημέρα για το ποδόσφαιρο αλλά και για την κοινωνία, γιατί περνάμε από λόγια σε πράξεις, συμφωνίες στην πραγματικότητα», δήλωσε εμφανώς ικανοποιημένος ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, ο οποίος παρευρέθηκε στην επίσημη τελετή υπογραφής. Η συμφωνία συνεργασίας των δύο χωρών, περιλαμβάνει τη διεξαγωγή φιλικών αγώνων σε επίπεδο εθνικών ομάδων, αλλά και σε συλλογικό επίπεδο, καθώς και διοργάνωση συναντήσεων σε θέματα τεχνικού και διοικητικού περιεχομένου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy