Στον αέρα το παιχνίδι στο Τσίρειο, ανακοίνωσε κρούσμα ο Ολυμπιακός

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Λευκωσίας, όπως ανακοίνωσε αργά το βράδυ της Παρασκευής η ομάδα του Τακτακαλά.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας ενημερώνει ότι μέλος της Ποδοσφαιρικής ομάδας έχει βρεθεί θετικός στο ιό Covid-19. Έχει ενημερωθεί η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου και αύριο το πρωί όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα θα περάσει από εξετάσεις”.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο αγώνας του Σαββάτου με την ΑΕΛ είναι στον αέρα, αφού με βάση το πρωτόκολλο θα πρέπει να προσκομιστούν τη μέρα του αγώνα αρνητικά αποτελέσματα για τους υπόλοιπους παίκτες.

Τι προνοεί το πρωτόκολλο: «Ο αγώνας αναβάλλεται στη περίπτωση που υπάρχουν 4 θετικά κρούσματα σε ποδοσφαιριστές στην ίδια ομάδα οι οποίοι είναι στην λίστα Α και Β της ομάδας Ανδρών του Σωματείου, σε περίοδο εντός 7 ημερών. Στην περίπτωση που υπάρχει θετικό τεστ ποδοσφαιριστή την ημέρα του αγώνα, ο αγώνας θα διεξαχθεί μόνο αν προσκομιστούν προ του αγώνα αρνητικά αποτελέσματα για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Η απόφαση για αναβολή αγώνα θα λαμβάνεται από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy