Ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει ή θα υπάρξουν αλλαγές

Δύσκολο παιχνίδι σήμερα(11/12) για τον Απόλλωνα κόντρα στη Δόξα στο Μακάρειο, με τον προπονητή των “γαλάζιων” να μην προσανατολίζεται σε αλλαγές.

Το αρχικό σχήμα στο Παραλίμνι την προηγούμενη αγωνιστική έδειξε πολύ καλά στοιχεία και αν εξαιρέσουμε ένα 20λεπτο όπου “έσβησαν” οι μηχανές τότε το δείγμα είναι πολύ θετικό. Επιστρέφει από τιμωρία ο Σάλαι που θα πάρει θέση στην αποστολή, εκτός αν προκύψει αλλαγή στην ενδεκάδα. Αν γίνει αυτό ή ο Ούγγρος θα πάει στα αριστερά στη θέση του Βασιλείου ή θα πάρει τη θέση του Ρομπέρζ στο κέντρο της άμυνας.

Αν υπάρξει κι άλλη αλλαγή τότε θα είναι στο χώρο του κέντρου που ίσως δούμε αλλαγή στον παρτενέρ του Σακέττι. Θυμίζουμε ότι στον αγώνα με την Ε.Ν.Π, ο Μάρκοβιτς που ξεκίνησε βασικός έγινε αλλαγή και τη θέση του πήρε ο Χάμπος, εκτός αν προκύψει από την εξωτερική ο Ντένιτς. Οι υπόλοιποι θα είναι οι ίδιοι με Δημητρίου κάτω από τα δοκάρια, Πέδρο δεξιά στην άμυνα, Βασιλείου ή Σαλαι στα αριστερά, με Γιούστε και Ρομπέρζ στο κέντρο της άμυνας, εκτός αν προκύψει εδώ ο Σάλαι.

Σακέττι και ένας εκ των τριών Μάρκοβιτς, Ντένιτς, Χάμπος, ενώ μπροστά τους θα είναι ο Ματέι, πολύ μικρή πιθανότητα να δούμε Ντιγκινί στο αρχικό σχήμα. Γιαννιώτας και Πίττας στα άκρα της επίθεσης, ενώ ο Νταμπό ίσως διεκδικήσει τη θέση από τον Μπένσοπ.

Δύσκολο μεν παιχνίδι που όμως ο Απόλλωνας καταφέρνει να παίρνει τη νίκη τα τελευταία πέντε χρόνια, εξαιρουμένης της σεζόν 2018-2019 που έφερε ισοπαλία 1-1.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy