Εξετάστηκαν από ψυχίατρο οι δύο μαθητές που κτύπησαν μαθητή με σφυρί στη Λεμεσό

Από παιδοψυχίατρο εξετάστηκαν οι δύο μαθητές ηλικίας 13 και 15 ετών οι οποίοι το πρωί της Δευτέρας εισέβαλαν σε ιδιωτικό σχολείο στη Λεμεσό κτυπώντας με σφυρί 13χρονο μαθητή στο κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο ανήλικοι μετά και τις καταθέσεις που έδωσαν στο ΤΑΕ εξετάστηκαν από παιδοψυχίατρο ο οποίος έκρινε ότι και οι δύο χρήζουν νοσηλείας.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ανταποκρίτρια της Λεμεσού που μίλησε στο κρατικό ραδιόφωνο ο 15χρονος κρίθηκε ότι δεν μπορεί να παραστεί ούτε στο δικαστήριο και κρατήθηκε για νοσηλεία στο Μακάρειο.

Η κατάσταση του 13χρονου μαθητή που δέχθηκε το κτύπημα στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ως σταθερή.

Υπενθυμίζεται ότι από τις καταθέσεις τους αφορμή για το σοβαρό αυτό περιστατικό αποτέλεσε διαφωνία που είχαν οι εξωσχολικοί με τον συγκεκριμένο μαθητή για διαδικτυακό παιχνίδι με την Αστυνομία να διερευνά υπόθεση απόπειρας φόνου εναντίον των δύο εξωσχολικών μαθητών.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις, ενώ για την υπόθεση τηρείται ενήμερη και η Επίτροπος Προστασίας του Παιδιού.

omegalive.com

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy