Τα διλήμματα του Πετράκη… και το πλάνο κόντρα στην Ε.Ν.Π!

Πολύ σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι δίνει σήμερα(6/12) ο Απόλλωνας εκτός έδρας για την τελευταία αγωνιστική του Α΄γύρου κόντρα στην Ε.Ν.Π.

Έξω τέσσερις, μέσα Ντιγκινί και Γιαννιώτας

Οι “γαλάζιοι” καλούνται να ξεπεράσουν την ήττα στο ντέρμπι και να επανέλθουν στις νίκες, κάτι που αν γίνει θα τους φέρει στη 2η θέση της βαθμολογίας. Ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Πετράκης θα προβεί σε αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα. Ρομπέρζ, Σακέττι και Πέδρο επανέρχονται στο αρχικό σχήμα, ενώ αρκετά προβληματισμένος είναι με δύο θέσεις.

Ντιγκινί ή Ματέι, Νταμπό ή Μπένσοπ είναι κάτι που τον προβληματίζει και θα αποφασίσει λίγο πριν τον αγώνα. Ο Ντιγκινί είναι στην αποστολή και μπορεί να ξεκινήσει τον αγώνα, ενώ ο έτερος τραυματίας Γιαννιώτας θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα. Η δεύτερη του απόφαση έχει να κάνει με τη χρησιμοποίηση του Νταμπό στην αρχική ενδεκάδα αντί του Μπένσοπ. Όλα θα ξεκαθαρίσουν λίγο πριν τον αγώνα.

Ο Δημητρίου θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Γιούστε με Ρομπέρζ. Στα άκρα της άμυνας οι Βασιλείου αριστερά με Πέδρο δεξιά. Ο Σακέττι που επανέρχεται θα έχει παρτενέρ του τον Ντένιτς, ενώ μπροστά τους θα βρίσκεται ένας εκ των Ματέι, Ντιγκινί. Στα άκρα της επίθεσης θα είναι οι Πίττας αριστερά με Γιαννιώτα δεξιά, με τους Νταμπό και Μπένσοπ να διεκδικούν τη θέση στην κορυφή της επίθεσης.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy