Αίθριος ο καιρός σήμερα

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Σήµερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, οι οποίες νωρίς το απόγευµα ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές, στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά το απόγευµα στα δυτικά µέχρι βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και γύρω στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 6 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και στους 3 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά όπου τοπικά θα σχηµατιστεί παγετός.

Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και δεν αποκλείεται να σηµειωθούν µεµονωµένες βροχές, κυρίως µετά το µεσηµέρι. Την Τρίτη ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και αναµένεται να σηµειωθούν µεµονωµένες βροχές, ενώ από το µεσηµέρι και µετά δεν αποκλείεται και µεµονωµένη καταιγίδα. Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και πιθανό να σηµειωθούν µεµονωµένες βροχές. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή κατά το τριήµερο, παραµένοντας λίγο πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy