Δοκιμασία του Άρη στο Περιστέρι, κόντρα στο Βόλο ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί το Βόλο με στόχο να παραμείνει στην κορυφή, την ώρα που ο έτερος πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Άρης, δοκιμάζεται στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, στα δύο ματς που ανοίγουν την αυλαία της Super League Interwetten.

 

Στο άλλο ματς του Σαββάτου, ο έτερος πρωτοπόρος Άρης δοκιμάζεται στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο. Οι «κίτρινοι» προέρχονται από σπουδαία νίκη επί της ΑΕΛ κι έδειξαν να ξεπερνάνε ανώδυνα την πρώτη ήττα της σεζόν από τον Ολυμπιακό. Αν καταφέρει και φύγει με βαθμό ή βαθμούς από το Περιστέρι τότε κάνει σημαντικό βήμα από τώρα για να βάλει τις βάσεις για την πρώτη τετράδα. Τραυματίες οι Σάκιτς και Τζέγκο, επέστρεψε ο Μπεναουάλ. Στην αντίπερα όχθη, ο Ατρόμητος θέλει να βάλει τέλος στις ισοπαλίες και να επιστρέψει στις νίκες μειώνοντας την απόσταση από τις πρώτες θέσεις. Τραυματίας ο Ραμπέλο, εκτός για λόγους τακτικής οι Γιακουμάκης και Στρούγγης.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο (5/12)

17:15 Ατρόμητος – Άρης (Novasports 1)
19:30 Ολυμπιακός – Βόλος (Novasports 2)

 

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy