Πήρε το ντέρμπι ο Απόλλωνας(pic)

Πολύ καλό παιχνίδι είχαμε απόψε(1/12) στα πλαίσια του πρωταθλήματος Πετόσφαιρας Γυναικών για την 7η αγωνιστική του Pr;operty gallery Απόλλωνα και της RoboMarkets ΑΕΛ. Νικητής ο Απόλλωνας με 3-0 σετ.

Πολύ καλά μπήκε η ΑΕΛ στο πρώτο σετ και πήρε μια διαφορά τεσσάρων πόντων 9-13. Οι παίκτριες του Απόλλωνα αντέδρασαν και ισοφάρισαν 17-17. Τελικά οι ” γαλάζιες” πήραν το σετ με 25-21. Πόντο, πόντο κυλούσε το δεύτερο σετ με την ΑΕΛ να παίρνει μια διαφορά 18-20. Η ομάδα του Απόλλωνα επανήλθε και πάλι και πήρε και το δεύτερο σετ με 25-23.

Στον ίδιο ρυθμό ξεκίνησε και το τρίτο σετ με την ΑΕΛ και πάλι να παίρνει μια διαφορά όπως και στα δύο πρώτα σετ με 11-15. Στο ίδιο μοτίβο όμως ήταν η συνέχεια και πάλι με τον Απόλλωνα να αντιδρά και να παίρνει και το τρίτο σετ με 25-23 και να κερδίζει τον αγώνα με 3-0 σετ.

Τα σετ: 25-21,25-23,25-23

Property Gallery ΑΠΟΛΛΩΝ (Γ. ΓΙΑΠΑΝΗΣ): Κωνσταντίνου, Kriskova, Lavruk, Ιορδάνους, Λάμπρου, Ventura – Λίμπερο: Χριστοφόρου –Αλλαγές: Σιμανόφσκι.

Robo Markets ΑΕΛ (ΣΤ. ΜΑΣΙΑΣ):Janara, Πεχλιβάνη, Σπύρου, Κατσουνωτού, da Silva, Παύλου – Λίμπερο 1: Κοκκή, Λίμπερο 2: Κωνσταντίνου – Αλλαγές: Gryban – Στεφανίδη.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy