Τι δήλωσε ο Ριέρα…

Διαβάστε τι δήλωσε στη CytaVision ο Σίτο Ριέρα, σκόρερ του 2ου τέρματος που έδωσε τη νίκη στην ΑΕΛ, μετά το τέλος του σημερινού ντέρμπι Απόλλων-ΑΕΛ:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Το ξέραμε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας μας. Ξέραμε τις δυσκολίες που είχαμε και ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε. Τα ντέρμπι είναι πάντα ντέρμπι και πρέπει να έχεις καθαρό μυαλό. Εμείς σήμερα είχαμε καθαρό μυαλό. Το ότι κάναμε καλό πρώτο μέρος, το ότι κυριαρχήσαμε, ήταν το κλειδί για τη νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο μας πίεσαν, αλλά βγάλαμε την ποιότητα και τον χαρακτήρα που θέλουμε να έχουμε όλη τη χρονιά και γι’ αυτό πήραμε τη νίκη.

Θέλω να δίνω τα πάντα για την ομάδα. Είναι χαρά μου και τιμή μου που είμαι μέλος αυτής της ιστορικής ομάδας. Θέλω να πετύχω πολλά με την ΑΕΛ. Έπαιζα πιο πίσω στην ΕΝΠ. Φέτος είμαι πιο μπροστά και πιο ελεύθερος. Φέτος έχει διαφορά το παιχνίδι μου και είμαι χαρούμενος που βοηθώ την ομάδα».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy