Ανασφάλεια ΤΕΛΟΣ …!!!

Στις δύσκολες συνθήκες των ημερών που διανύουμε, η βοήθεια προς τον συνάνθρωπο αποτελεί ένδειξη αγάπης και συνεισφοράς. Τα πράγματα άλλαξαν άρδην στην Κύπρο τα τελευταία χρόνια με τους πολίτες να μην αισθάνονται ασφαλής όπως παλιά και να επιζητούν λύσεις, ώστε να ξέρουν ότι τα υπάρχοντα τους είναι ασφαλισμένα.

Η εγκληματικότητα σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση έφεραν νέα δεδομένα στον κόσμο της Κύπρου που προσπαθεί να επιβιώσει ζώντας την οικογένεια του, παρά τις όποιες δυσκολίες και αντιξοότητες αισθανόμενος ασφαλής.

Αφορμή για το συγκεκριμένο άρθρο ήταν εισηγήσεις και υποδείξεις αναγνωστών της ιστοσελίδας μας, που έψαξαν το όλο θέμα και ανακάλυψαν εύκολη φύλαξη στα υπάρχοντα τους αλλά το κυριότερο σε πολύ καλές οικονομικές συνθήκες. Η ιστοσελίδα μας έψαξε το όλο θέμα και σας παραθέτει τον τρόπο που συγκεκριμένη εταιρεία βοηθά τους συμπατριώτες μας που δεν έχουν την οικονομική ευχέρεια για πλήρη ασφάλιση στα υπάρχοντα τους.

Η συγκεκριμένη εταιρεία γνωρίζοντας ότι η μόνιμη φύλαξη για πολλά νοικοκυριά, επιχειρήσεις κ.λ.π είναι μια δαπανηρή λύση, έθεσε ως στόχο της τη δημιουργία ενός ξεχωριστού, άκρως στοχευμένου και αποτελεσματικού συστήματος που να αγγίζει τα θέλω και τον προϋπολογισμό των ανθρώπων, διατηρώντας πάντα τα υψηλοτέρα επίπεδα ασφαλείας, δίνοντας τους την ευκαιρία ακόμη και με χωρίς καμία μηνιαία οικονομική επιβάρυνση να νιώθουν ανά πάσα στιγμή πραγματικά υψηλό αίσθημα ασφαλείας όπου και αν βρίσκονται.

Με τον δικό της τρόπο και με πραγματικό αίσθημα ασφάλειας και ευθύνης το συγκεκριμένο πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα στον καθένα, σε κάθε γωνιά της Κύπρου, να αποκτά κάρτα μέλους με τον δικό του συνθηματικό αριθμό, τον οποίο θα αναφέρει τηλεφωνικώς σε περίπτωση ανάγκης ή περιστατικού.

Βασικό σύνθημα του εν λόγω προγράμματος είναι ότι κανείς δεν πρέπει να αισθάνεται ανασφαλής στο σπίτι, στο υποστατικό του και να μην έχει φύλαξη στα υπάρχοντα του. Η ιστοσελίδα μας θα ψάξει το συγκεκριμένο θέμα εις βάθος, θα βρει τον άνθρωπο που εμπνεύστηκε αυτό το σχέδιο και μιλήσει μαζί του για τη φιλοσοφία και τους στόχους του.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy