Ένα τρίλεπτο της κόστισε την ήττα στο Μακάρειο!

Δεν τα κατάφερε η Καρμιώτισσα αφού μέσα σε ένα τρίλεπτο έκανε τα αδύνατα δυνατά για να χάσει τον αγώνα. Παρά την προσπάθεια της δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το παιχνίδι με αποτέλεσμα να χάσει τον αγώνα από τον Ολυμπιακό με 3-2!

Δυνατά μπήκε η Καρμιώτισσα στον αγώνα με αποτέλεσμα στο πρώτο πεντάλεπτο του αγώνα να έχει καλές προϋποθέσεις για να σκοράρει. Τελικά αυτό έγινε στο 7΄με τον Ρομό να φεύγει κατά μέτωπο και να νικάει με ωραίο σουτ τον Μιχαήλ κάνοντας το 0-1! Στο 21΄στην πρώτη τελική του ο Ολυμπιακός κατάφερε να σκοράρει και με τον Ζαχαρίου να ισοφαρίσει σε 1-1. Οι γηπεδούχοι πλέον πήραν τα πάνω τους και ξεκίνησαν να πιέζουν και στο 27΄έχασε μεγάλη ευκαιρία αλλά ο Κυριακίδης απέκρουσε το σουτ που έγινε από τον Σαντάνα.

Στο 31΄το λάθος του Πέρεθ στην άμυνα της Καρμιώτισσας, διόρθωσε ο συμπαίκτης του Πολύζος που έκοψε τη μπάλα στη γραμμή σε κενό τέρμα μετά το πλασέ του Μάντζη, αφήνοντας τον αγώνα στην ισοπαλία. Η κατοχή της μπάλας άλλαζε κατά διαστήματα με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να προσπαθούν. Ηχηρό παρόν έδωσε στο πρώτο ημίχρονο ο Ελλαδίτης τερματοφύλακας της Καρμιώτισσας, Κυριακίδης που έσωσε την ομάδα του σε δύο περιπτώσεις με τις επεμβάσεις του στο εξ επαφής πλασέ του Ζαχαρίου, αλλά και το σουτ του Μανρίκε στα τελευταία λεπτά πρώτου ημιχρόνου.

Πολύ καλό το πρώτο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να βρίσκουν τελικές και να προσπαθούν για να πετύχουν κι άλλα γκολ. Ο Κυριακίδης ήταν η αιτία που η ομάδα της Καρμιώτισσας πήγε στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 1-1, αφού ο Ολυμπιακός βρήκε πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες.

Δυνατά ξεκίνησαν οι γηπεδούχοι το 2ο ημίχρονο αφού ότι δεν πέτυχαν στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου πέτυχαν μέσα σε τρία λεπτά στην επανάληψη. Στο 49΄πρώτα ο Ανδρέου και στο 51΄ο Μάντζης έκαναν τα γκολ του Ολυμπιακού τρία και πλέον η Καρμιώτισσα αν ήθελε βαθμολογικό κέρδος θα έπρεπε να ανέβει ένα βουνό!

Μετά το ισχυρό του προβάδισμα ο Ολυμπιακός προσπαθούσε να κρατήσει αλλά με αντεπιθέσεις έκανε τις δικές του προϋποθέσεις, ενώ η Καρμιώτισσα προσπάθησε να γίνει πιο απειλητική με τις αλλαγές που έκανε. Η Καρμιώτισσα ξαναμπήκε στο παιχνίδι στο 73΄μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ι. Σάσι, αφού ο Μπαργκάν ανατράπηκε από τον Νεοφύτου. Τα δεδομένα πλέον άλλαξαν με την ομάδα των Πολεμιδιών να πιέζει για την ισοφάριση.

Δραματικό ήταν το φινάλε του αγώνα με την Καρμιώτισσα να πιέζει για το γκολ της ισοφάρισης σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι. Στο 87΄ο Φράγκος πήγε να αιφνιδιάσει αλλά ο Μιχαήλ ήταν σε κατάλληλη θέση, ενώ οι ποδοσφαιριστές της Καρμιώτισσας έκλεισαν τον αντίπαλο στην περιοχή του. Ο Ολυμπιακός απάντησε με τον Βαν Κέσελ να χάνει την ευκαιρία  αφού το σουτ του πέρασε πλάγια έξω. Στα λεπτά καθυστερήσεων που ήταν τέσσερα δεν είχαμε αλλαγή στο σκορ με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να πάρει το παιχνίδι με 3-2!

Κίτρινες: Ε. Κυριάκου- Καπαρτής, Ρομό

Ολυμπιακός: Μιχαήλ, Μάντζης(90΄Μέκελιτς), Γκουστάβο(76΄Σαρφό), Σαντάνα(85΄Γαρουφαλλιάς), Μανρίκε, Ζαχαρίου(85΄Βαν Κέσελ), Πεχλιβάνης(46΄Σάλι), Ανδρέου, Σωτηρίου, Νάνι, Κυριάκου

Καρμιώτισσα: Κυριακίδης, Ευσταθίου(84΄Νεοφύτου), Παχίπης(62΄Μπαργκάν), Ρομό, Χριστοφή, Πέρεζ, Καπαρτής(62΄Χρίστου), Ι Σασί, Πολύζος, Χατζηβασίλης, Ρείνολντς(83΄Φράγκος).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy