“Κλοπ, ο μοναδικός διάδοχος του Λεβ στην Γερμανία”

Ο Λόταρ Ματέους θεωρεί τον Γιούργκεν Κλοπ ως τον μοναδικό υποψήφιο διάδοχο του Γιόαχιμ Λεβ για την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Γερμανίας, αλλά το συμβόλαιο του «Kloppo» με την Λίβερπουλ τελειώνει το 2024.

Ο Γιόαχιμ Λεβ έκανε λόγο για «μαύρη βραδιά», μετά την ιστορική συντριβή της Γερμανίας με 6-0 από την Ισπανία, η οποία ενδέχεται να βάλει τον 60χρονο προπονητή με την πλάτη στον τοίχο, αν και έχει συμβόλαιο έως το 2022.

Οι Γερμανοί δεν συνηθίζουν να λαμβάνουν αποφάσεις εν θερμώ και, συν τοις άλλοις, ο πλέον επιθυμητός προπονητής για το τιμόνι των Πάντσερ έχει ομάδα και, μάλιστα, συμβόλαιο μαζί της έως το 2024. Το όνομά του; Γιούργκεν Κλοπ.

«Όταν μιλάς για πιθανούς διαδόχους, υπάρχει μόνο ένας άνθρωπος που όλοι θα ήθελαν και αυτός είναι ο Γιούργκεν Κλοπ» δήλωσε χαρακτηριστικά ο άλλοτε αρχηγός της Νατσιονάλμαντσαφτ, Λόταρ Ματέους, προσθέτοντας ότι «δεν έχει τελειώσει την δουλειά του στην Λίβερπουλ και θα έχει χρόνο για την εθνική ομάδα σε λίγα χρόνια».

Η γερμανική ομοσπονδία, εκτός απροόπτου, θα πρέπει να περιμένει τουλάχιστον τέσσερα χρόνια, αφού ο Κλοπ έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει να σπάσει το συμβόλαιό του με τους Κόκκινους, ενώ μετά το τέλος του θα ήθελε να ξεκουραστεί για λίγο.

Το δέλεαρ της εθνικής ομάδας, βεβαίως, είναι πολύ μεγάλο και το περασμένο καλοκαίρι, όταν ο 53χρονος «Kloppo» ρωτήθηκε σχετικά από την εφημερίδα «Die Welt», απάντησε πως «αν ερωτηθώ όταν θα είμαι διαθέσιμος, τότε θα το σκεφτώ».

 

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy