Τι δήλωσε ο Βάλεμ μετά την πρώτη του νίκη στο πάγκο της Εθνικής

Εμφανώς ικανοποιημένος από τη νίκη επί του Λουξεμβούργου ήταν ο προπονητής της Εθνικής μας Γιόχαν Βάλεμ, ο οποίος παράλληλα έστειλε το μήνυμα για συνέχιση της σκληρής δουλειάς.

Μιλώντας στο ΡΙΚ μετά το τέλος του αγώνα, ο κ. Βάλεμ δήλωσε μεταξύ άλλων:

“Είμαι χαρούμενος περισσότερο για τους ποδοσφαιριστές μου, την Ομοσπονδία, τον Πρόεδρο, όλους όσους δουλεύουν για αυτή την Εθνική ομάδα. Ήταν μια νίκη την οποία χρειαζόμασταν πάρα πολύ. Δεχτήκαμε ξανά ένα γρήγορο τέρμα, όμως ευτυχώς καταφέραμε να ανατρέψουμε τα σε βάρος μας δεδομένα. Η φάση στην οποία μείναμε με ποδοσφαιριστή περισσότερο, άλλαξε το παιχνίδι. Ήμασταν δημιουργικοί, φτιάξαμε φάσεις, πετύχαμε δύο τέρματα και είμαι ικανοποιημένος. Η σκληρή δουλειά θα συνεχιστεί γιατί ακόμη, έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε.

Ως Εθνική ομάδα επιλέξαμε το δύσκολο δρόμο. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας για βελτίωση και για να ωριμάσουμε περισσότερο ως ομάδα. Θέλω να βλέπω ποδοσφαιριστές στο γήπεδο που να μην φοβούνται κανένα αντίπαλο και αυτό είδα σήμερα. Θα θέσω ως παράδειγμα το Σιέλη ο οποίος, παρά την ηλικία του, έδειξε πως δεν φοβόταν κανένα αντίπαλο. Μας περιμένει ένας πολύ δύσκολος αγώνας στο Μαυροβούνιο, έχουν προκύψει και κάποιες απουσίες, όμως θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy