Τι ανέφερε ο Βάλεμ…

Δηλώσεις έκανε ο Γιόχαν Βάλεμ, μετά τη λήξη του φιλικού αγώνα της Εθνικής Κύπρου κόντρα στην Ελλάδα σήμερα(11/11) που βρήκε την Ελλάδα νικήτρια με 2-1.

Τι ανέφερε:

«Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος από ένα αγώνα που τελικά χάσαμε. Αλλά βλέποντας τη διαφορά του πρώτου από το δεύτερο ημίχρονο, είχαμε μια καλή αντίδραση, κάναμε κάποιες καλές κινήσεις και θεωρώ ότι σιγά – σιγά η ομάδα θα αρχίσει να παίζει με τον τρόπο που θέλω.

Χρειάζεται περισσότερος χρόνος και ξέρω ότι στο ποδόσφαιρο δεν έχεις πάντα το χρόνο που θέλεις», δήλωσε για το φιλικό της Ριζούπολης ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Γιόχαν Βάλεμ και αναφερόμενος για  τον αγώνα του Σαββάτου με το Λουξεμβούργο στην Κύπρο, πρόσθεσε:

«Ελπίζω να συνεχίσουμε την πρόοδο που δείξαμε στο σημερινό δεύτερο ημίχρονο. Ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να φέρουμε καλό αποτέλεσμα γιατί το έχουν όλοι ανάγκη, ποδοσφαιριστές, κόσμος και Ομοσπονδία».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy