Ήττα για Ομόνοια με τον διαιτητή να βάζει το χεράκι του

Η Γρανάδα κέρδισε στο ΓΣΠ την Ομόνοια με 0-2, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League. Στους 7 βαθμούς οι Ισπανοί, στον ένα έμειναν οι πράσινοι της Λευκωσίας. 
Η φιλοξενούμενη ομάδα μπήκε καλύτερα στον αγώνα και κατάφερε αρκετά νωρίς να πάρει προβάδισμα στο σκόρ. Στο 4ο λεπτό ο Ερέρα μπήκε στην περιοχή της Ομόνοιας και με αριστερό συρτό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Φαμπιάνο για το 0-1.
Στο 41′ ο διαιτητής του αγώνα εξάντλησε την αυστηρότητα του δίνοντας κίτρινη κάρα στον Ντούρις, ο οποίος ήταν ήδη χρεωμένος και η Ομόνοια έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές. Σε χρόνο καθυστέρησης η Ομόνοια ζήτησε πέναλτι σε σπρώξιμο στον Μποτεάκ όμως ο ρεφ δεν σφύριξε την παράβαση, κάνοντας μάλιστα και παρατηρήσεις στον Γάλλο.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 63′ η Γρανάδα πέτυχε ακόμη ένα τέρμα. Μετά από κάθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας της Ομόνοιας, ο Σουάρεζ κέρδισε την κόντρα από τον Φαμπιάνο που βγήκε εκτός περιοχής και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Στο ξεκίνημα της φάσης, υπήρχε φάουλ στον Τζιωνή αλλά ο διαιτητής δεν σφύριξε την παράβαση.
Μέχρι το τέλος το σκορ δεν διαφοροποιήθηκε και η Γρανάδα που ήταν καλύτερη από την Ομόνοια πήρε σημαντική νίκη που την ανεβάζει στην κορυφή του ομίλου με 7 βαθμούς. Αντίθετα το τριφύλλι που αγωνιζόταν σχεδόν για ένα ημίχρονο με παίχτη λιγότερο, με την ήττα έμεινε στον ένα βαθμό.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy