Πρώτη νίκη στην Α’ Κατηγορία

Μεγάλη μέρα η χθεσινή(3/11) για τη νεοφώτιστη ομάδα της Lemesos Volleybal καθώς πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα Πετόσφαιρας Γυναικών, επικρατώντας με 3-0 σετ του ΘΟΙ εντός έδρας.

Με ανάρτηση της η ομάδα στα επίσημα της social mediaεκθειάζει το γεγονός και δίνει σε όλους τους συντελεστές τα συγχαρητήρια της, ενώ υπόσχεται ανάλογη συνέχεια.

Η ανάρτηση:

Πρώτη νίκη στην Α’ Κατηγορία σημείωσε χθες 3 Νοεμβρίου η LEMESOS VOLLEYBALL κερδίζοντας με 3-0 σετ το ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ στο Λύκειο Πολεμιδιών. Οι «ροζ» είχαν μια πολύ δυνατή παρουσία στο πρώτο και δεύτερο σετ κερδίζοντας 25-16 και 25-12. Στο τρίτο σετ το ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ ανέβηκε, όμως οι «ροζ» κατάφεραν να επικρατήσουν με 27-25.
Η συλλογική δουλειά και η προσπάθεια των παικτριών και της προπονητικής Ομάδας της LEMESOS VOLLEYBALL ανταμείφθηκαν και έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η LEMESOS VOLLEYBALL δίνει θερμά συγχαρητήρια στις αθλήτριες και στην προπονητική ομάδα του ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ για την καλή προσπάθεια και το όμορφο παιχνίδι.
Ευχαριστούμε επίσης τους χορηγούς μας, RCB BANK, UMAR WSR, INVISALIGN, SAFE BULKERS, McDonald’s, SEDANIA ENTERPRISES LTD, WOKNROLL, SOEASY STORES, CAPITAL, ACTION IN SPORTS, ANDYS MOTORS που είναι πάντα δίπλα μας και μας στηρίζουν.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy