“Να γιορτάσουμε την πρόκριση και μετά να δούμε τον επόμενο αγώνα”

Ο Κιμ Μπιόρκεκρεν, προπονητής της ομάδας της Απόλλων Ladies μετά τη νίκη πρόκριση επί της Swansea με 3-0, ανάφερε τα εξής στη Cytavision:

Για τη νίκη και την δύσκολη συνέχεια: «Δεν σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι αυτή την στιγμή, θέλουμε να χαρούμε αυτή τη νίκη γιατί κάναμε προετοιμασία για την διοργάνωση για μεγάλο διάστημα. Αυτή τη στιγμή αυτό που θέλουμε είναι να γιορτάσουμε την πρόκριση και μετά να δούμε τον επόμενο αγώνα».

Αν το παιχνίδι κύλησε όπως περίμενε: «Όλα έγιναν ακριβώς όπως τα σχεδιάσαμε, η Σουόνσι έπαιξε με σχηματισμό και τον τρόπο που περιμέναμε, όλα πήγαν τέλεια για μας, δείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα και θα μπορούσαμε να πετύχουμε και πέντε ή έξι γκολ».

Για τις διπλές υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα και Ευρώπη: «Θα δούμε πως θα το οργανώσουμε, είναι η πρόκληση που θα χρειαστεί να παίξουμε περισσότερα παιχνίδια, όμως κάνουμε καλή προετοιμασία και νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι για να παίζουμε δύο αγώνες την βδομάδα. Ίσως γίνει κάποιο ροτέισον αλλά θα είμαστε έτοιμοι».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy