Έλεγχος δανεικών Καρμιώτισσας

Την 9η αγωνιστική είχαμε το Σάββατο(31/10) στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας, αλλά και εξ αναβολής παιχνίδι την Τετάρτη(28/10) για τον Κούρη Ερήμης και υποχρεώσεις είχαν οι τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές της Καρμιώτισσας που αγωνίζονται δανεικοί.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές είναι ο Θεόδωρος Ανδρονίκου και Ιωάννης Πιερή στον Κούρη Ερήμης και o Κλεάνθης Πιερή στον ΕΝΥ Διγενή Ύψωνα.

 

Θεόδωρος Ανδρονίκου(Κούρης Ερήμης): Αγωνίστηκε ως βασικός σε ολόκληρο τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στον ΑΣΙΛ(2-0) την Τετάρτη(28/10) εξ αναβολής 4ης αγωνιστικής, ενώ το Σάββατο(31/10) στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Αναγέννηση Δερυνείας(0-1) δεν πήρε χρόνο συμμετοχής λόγω καρτών.

Ιωάννης Πιερή(Κούρης Ερήμης): Αγωνίστηκε ως βασικός και στους δύο αγώνες που έδωσε η ομάδα του, πρώτα την Τετάρτη(28/10) στον εξ αναβολής εντός έδρας κόντρα στον ΑΣΙΛ(2-0) και το Σάββατο(31/10) στον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στην Αναγέννηση Δερύνειας(0-1), έχοντας εξαιρετική απόδοση και κρατώντας ανέπαφη και στους δύο αγώνες την εστία του.

Κλεάνθης Πιερή(ΕΝΥ Διγενή Ύψωνα): Ξεκίνησε ως βασικός και έγινε αλλαγή στο 64΄στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Ομόνοια Αραδίππου(0-4).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy