Ισοπαλία στο Παφιακό, πήρε πολύτιμο βαθμό η Καρμιώτισσα

Ισοπαλία στο Παφιακό μεταξύ της Καρμιώτισσας και της Ανόρθωση με 1-1, σε ένα αγώνα που είχε “άγρια” ομορφιά κυρίως στα τελευταία του λεπτά με την Ανόρθωση να πιέζει για το γκολ αφού είχε και αριθμητικό πλεονέκτημα.

Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα ξεκίνησε με την Ανόρθωση να μπαίνει πιο δυνατά στον αγώνα και να χάνει ευκαιρίες με την ομάδα της Καρμιώτισσας να προσπαθεί να βρει τα πατήματα της. Η άμυνα των γηπεδούχων κρατούσε και με τη βοήθεια του Κυριακίδη στην άμυνα για να έρθουν οι καθυστερήσεις και με τον Χατζηβασίλη να σημαδεύει τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Μετά και το ένα λεπτό των καθυστερήσεων ο αγώνας ολοκληρώθηκε στο ισόπαλο 0-0.

Στην επανάληψη είχαμε διαφορετικό ξεκίνημα με τις δύο ομάδες να παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο και να βγαίνουν στις περιοχές των αντιπάλων δημιουργώντας ευκαιρίες. Η Καρμιώτισσα μπήκε πιο δυνατά και έχασε δύο ευκαιρίες με ωραία σουτ που ήταν όμως άστοχα. Στο 62΄ωραία κίνηση στην περιοχή της Ανόρθωσης από τον Σάσι που άδειασε τον αμυντικό που με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0 για την Καρμιώτισσα.

Η απάντηση ήρθε γρήγορα από τους φιλοξενούμενους, στο 66΄,  όταν μετά από απόκρουση του Κυριακίδη, ήρθε το ξερό σουτ του Ντορ Μίχα για να στείλει τη μπάλα στα δίκτυα. Στο 69΄είχαμε την πρώτη αλλαγή για την Καρμιώτισσα με τον Καπαρτή να παίρνει τη θέση του Μπαργκάν. Στο 72΄ήρθε η κόκκινη κάρτα για την Καρμιώτισσα, στον Χατζηβασίλη αφού ο διαιτητής θεώρησε ότι έκανε θέατρο σε πέσιμο του στην περιοχή.

Στο 80΄είχαμε τη δεύτερη αλλαγή για την Καρμιώτισσα με τον Πολύζο να παίρνει τη θέση του Χριστοφή, ενώ στο 84΄ο Κυριακίδης στην προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα συγκρούστηκε με τον επιθετικό της Ανόρθωσης. Οι φιλοξενούμενοι με το υπέρ τους πλεονέκτημα μετά την αποβολή πίεζαν την Καρμιώτισσα για το νικητήριο γκολ. Στις καθυστερήσεις είχαμε την τρίτη αλλαγή για την Καρμιώτισσα με τον σκόρερ να περνά έξω και στη θέση του να μπαίνει ο Σάββα.

Μετά και τα πέντε λεπτά καθυστερήσεων ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του αγώνα που βρήκε τις δύο ομάδες στο ισόπαλο 1-1, αφού η Ανόρθωση σπατάλησε δύο κλασσικές ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy