Γιγαντομαχία Γιουβέντους-Μπαρτσελόνα, όλα τα παιχνίδια

H αναμέτρηση της Γιουβέντους με τη Μπαρτσελόνα ξεχωρίζει από το αποψινό πρόγραμμα του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες στο Τορίνο για την 2η αγωνιστική των ομίλων της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Λιονέλ Μέσι θα είναι, φυσικά, παρών, αλλά δεν θα τον περιμένει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος εξακολουθεί να… ταλαιπωρείται από τον κορωνοϊό. Έτσι η συνάντησή τους αναβάλλεται για τον αγώνα της Βαρκελώνης.

Κιελίνι, Ντε Λιχτ και Άλεξ Σάντρο είναι οι απόντες για τους «μπιανκονέρι», ενώ αμφίβολος είναι ο Μπονούτσι. Πικέ, Ουμτιτί, Κουτίνιο και Τερ Στέγκεν είναι οι απουσίες των Καταλανών.

Στον πέμπτο όμιλο, όπου όλες οι ομάδες έχουν από έναν βαθμό, η Τσέλσι δοκιμάζεται στο Κράσνονταρ, ενώ η Σεβίλλη φιλοξενεί τη Ρεν.

Στον έκτο όμιλο, Μπριζ και Λάτσιο θα αναμετρηθούν στο ντέρμπι κορυφής, με τους Ιταλούς να έχουν αρκετές απουσίες λόγω κορωνοϊού. H Ντόρτμουντ θα υποδεχθεί τη Ζενίτ.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου της Γιουβέντους και της Μπαρτσελόνα θα παίξουν Φερεντσβάρος-Ντιναμό Κιέβου.

Στον όγδοο όμιλο ξεχωρίζει ο αγώνας Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λειψία. ενώ η Παρί Σεν Ζερμέν θα αντιμετωπίσει στην Κωνσταντινούπολη τη Μπασάκσεχιρ.

Το πρόγραμμα: 

5ος Όμιλος

Κράσνονταρ-Τσέλσι 19:55

Σεβίλλη-Ρεν 22:00

6ος Όμιλος

Κλαμπ Μπριζ-Λάτσιο 22:00

Ντόρτμουντ-Ζενίτ 22:00

7ος Όμιλος

Φερεντσβάρος-Ντιναμό Κιέβου 22:00

Γιουβέντους-Μπαρτσελόνα 22:00

8ος Όμιλος

Μπασακσεχίρ-Παρί 19:55

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λειψία 22:00

 

sdna.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy