7 τα κρούσματα στο Λανίτειο – 165 μαθητές σε αυτοπεριορισμό

Αυξάνονται τα κρούσματα Covid-19 στο Λανίτειο Λύκειο Λεμεσού, με την διεύθυνση, να ανακοινώνει σήμερα ακόμη δύο κρούσματα, με αυτά να ανέρχονται πλέον στα 7. Παράλληλα 165 μαθητές είναι σε αυτοπεριορισμό καθώς αποτελούν επαφές των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων.

Αυτούσια η ανακοίνωση του σχολείου:

Σε σημερινή επικοινωνία του Υπ. Υγείας με τη διεύθυνση του σχολείου ανακοινώθηκε η επιβεβαίωση θετικού κρούσματος σε μαθητή που ήδη βρισκόταν σε αυτοπεριορισμό από τη Δευτέρα 19/10/2020 καθώς και για κρούσμα σε μαθητή που δεν ήταν σε αυτοπεριορισμό.

Με βάση και τα σημερινά δεδομένα η επιδημιολογική εικόνα του σχολείου για σήμερα 25/10/2020 είναι η ακόλουθη:
• 7 μαθητές είναι επιβεβαιωμένα κρούσματα covid-19 και παραμένουν σε αυτοπεριορισμό για 14 μέρες και είναι σε αναμονή για δεύτερο τεστ στο τέλος της περιόδου αυτοπεριορισμού. Θα επανέλθουν στο σχολείο εάν το δεύτερο τεστ είναι αρνητικό
• 165 μαθητές έχουν δηλωθεί σύμφωνα με το πρωτόκολλο ως στενές επαφές με τα κρούσματα και έχουν τεθεί σε αυτοπεριορισμό για 14 μέρες από την ημερομηνία επαφής τους με το επιβεβαιωμένο κρούσμα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy