Πρώτη ιστορική νίκη για Κούρη Ερήμης(pics,videos)

Την πρώτη του νίκη στην Β’ Κατηγορία πανηγύρισε σήμερα(24/10) ο Κούρης Ερήμης στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος κόντρα στον Ονήσιλο Σωτήρας με 3-2.

Οι ποδοσφαιριστές του Ανδρέα Χατζημιτσή μπήκαν αποφασισμένοι στον αγώνα για να πάρουν τη πρώτη τους νίκη. Στο 16΄βρέθηκαν να προηγούνται με ωραίο γκολ του Παναγίδη με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Στη συνέχεια του αγώνα και μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου ο Κούρης έκανε παιχνίδι κατοχής και δεν άφηνε τον αντίπαλο να απειλήσει, ενώ θα μπορούσε να σκοράρει και δεύτερο γκολ σε προϋποθέσεις που είχε στην αντίπαλη περιοχή.

Στο ίδιο ρυθμό ξεκίνησε και το 2ο ημίχρονο με τους φιλοξενούμενους στην πρώτη τους ευκαιρία και σε ολιγωρία της άμυνας του Κούρη να ισοφαρίζουν στο 66΄με τον Ντα Σίλβα. Οι ποδοσφαιριστές του Κούρη δεν τα έβαλαν κάτω και συνέχισαν να προσπαθούν και στο 83΄με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή ο Κωνσταντίνου έκανε το 2-1.

Ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος του Κούρη κέρδισε και πέναλτι στο 87΄που αξιοποίησε ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής της ομάδας της Ερήμης Lukas κάνοντας το 3-1.

Στο 89΄ο Ονήσιλος μείωσε στο σκορ με τον Φωτίου για να ξυπνήσει μνήμες στην ομάδα του Κούρη μήπως χάσει τη νίκη. Τελικά με το σφύριγμα της λήξης η ομάδα του Κούρη ήταν η μεγάλη νικήτρια με 3-2, πετυχαίνοντας την πρώτη της ιστορική νίκη στη Β΄κατηγορία, ενώ με τους τρεις βαθμούς ανέβηκε στους 7 βαθμούς.

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ του αγώνα στη σελίδα μας στο facebook:

https://www.facebook.com/lemesosinsports.com.cy/posts/790767438161420

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy