Πρώτη συμμετοχή, πολύ καλή εμφάνίση και βαθμός στην Τούμπα

Η Ομόνοια με μεγάλη εμφάνιση στάθηκε παλικαρίσια απέναντι στον ΠΑΟΚ και πήρε τον πρώτο της βαθμό (1-1) στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ γράφοντας ιστορία.Ο Μποτεάκ ήταν αυτός που σκόραρε το πρώτο ευρωπαϊκό γκολ (15’λεπτό) στην ιστορία της Ομόνοιας και χάρισε το βαθμό στην ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ.Την επόμενη εβδομάδα η Ομόνοια υποδέχεται την Αϊντχόφεν στο ΓΣΠ (Πέμπτη 29/10).

 

 

Eξαιρετικό ξεκίνημα είχε η Ομόνοια στο παιχνίδι της που βρήκε δίχτυα στην πρώτη ουσιαστική της ευκαιρία.Στο 15′ Λέσιακς  σέντραρε και ο Μποτεάκ από κοντά σκόραρε το πρώτο ευρωπαϊκό γκολ της Ομόνοιας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.Το παιχνίδι συνεχίστηκε με τους πράσινους να έχουν τον έλεγχο του αγώνα και να κρατάνε σχετικά εύκολα το 0-1 μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε καλύτερα έβαλε πίεση και κατάφερε να ισοφαρίσει με γκολ του Μουργκ στο 56′.Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή αλλά η Ομόνοια κρατούσε το 1-1 και έψαχνε στις αντεπιθέσεις κυρίως το δεύτερο γκολ που θα ήταν πιθανότατα και το νικηφόρο.

 

 

Ενδεκάδες:
ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Ινγκασον, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Μάτος, Εσίτι, Σβαμπ, Γιαννούλης, Μουργκ, Α. Ζίβκοβιτς, Τσόλακ
Ομόνοια: Φαμπιάνο, Λανγκ, Λούφτνερ, Λέσιαςκ, Χούμποτσαν, Γκόμες, Γκόμεθ, Τζιωνής, Μποτεάκ, Παπουλής, Ντούρις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy