Τετράστερη ΑΕΛ, επανήλθε στις νίκες κόντρα στην Ε.Ν.Π

Ένα γεμάτο με ευκαιριες αλλά και τέρματα πρώτο ημίχρονο είχαμε στο Τσίρειο με την ΑΕΛ να πηγαίνει προηγούμενη στα αποδυτήρια με 3-1.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με δύο πολύ καλές ευκαιρίες για τους φιλοξενούμενους για να έρθει στο 6΄το πρώτο γκολ της ΑΕΛ με τον Μεντόγιεβιτς. Στο 10΄μεγάλη ευκαιρία για την Ε.Ν.Π να ισοφαρίσει μετά το λάθος της άμυνας της ΑΕΛ, ενώ οι γηπεδούχοι απάντησαν και πάλι με γκολ του Ριέρα στο 16΄. Ακολούθως η ΑΕΛ συνέχισε να πιέζει και να χάνει ευκαιρίες για να έρθει ο Παπαφώτης και να κάνει το 3-0 στο 26΄.

Η συνέχεια έφερε στο 37΄τη μείωση του σκορ με πέναλτι στο 37΄που εκτέλεσε ο Φελίπε για την Ε.Ν.Π, ενώ οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν χάνοντας ευκαιρία στο 44΄με τον Βοζίνια να αποκρούει. Μετά τα δύο λεπτά των καθυστερήσεων ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη με την ΑΕΛ να προηγείται με 3-1.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Ε.Ν.Π να πιέζει για να μειώσει περαιτέρω το σκορ και να χάνει ευκαιρίες, όμως η ΑΕΛ ήταν αυτή που κλείδωσε το παιχνίδι και τη νίκη στο 70΄με τον Γκαζαριάν που πέρασε ως αλλαγή στον αγώνα στο 64΄στη θέση του Παπαφώτη, μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια.

Στο 74΄είχαμε τη δεύτερη αλλαγή με το Νταβόρ να μπαίνει στη θέση του Ντανίλο με τα πάντα να έχουν κριθεί. Στο 77΄μπήκε ο Μπάμπιτς στον αγώνα και πήρε τη θέση του Μάε. Η ΑΕΛ κρατούσε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς αφού όλα πήραν τον δρόμο τους και μετά τα τρία λεπτά καθυστερήσεων ο αγώνας ολοκληρώθηκε με την ΑΕΛ να επανέρχεται στις νίκες με εμφαντικό τρόπο καθώς επιβλήθηκε της Ε.Ν.Π με 4-1!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy