Πήρε το ντέρμπι η ΑΠΕΠ

Η ομάδα της ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς ήταν η νικήτρια του ντέρμπι της Λεμεσού για το πρωτάθλημα της Γ΄κατηγορίας κόντρα στην Αμαθούς Αγίου Τύχωνα εκτός έδρας με 3-1.

Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα κύλησε στο 0-0 για να προηγηθεί η φιλοξενούμενη ΑΠΕΠ νωρίς στην επανάληψη με τον Ocansey στο 51΄. Η ομάδα της Αμαθούς κατάφερε να ισοφαρίσει νωρίς το σκορ με τον Παναγιώτου στο 55΄. Στη συνέχεια η ΑΠΕΠ με άλλα δύο τέρματα, στο 62΄με πέναλτι του Γεωργίου και στο 75΄με τον Ξενοφώντος πήρε την πρώτη της νίκη και τους τρεις βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Με τη νίκη της αυτή η ΑΠΕΠ έφτασε τους 5 βαθμούς και βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας μετρώντας μια νίκη, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες, έχοντας σκοράρει 5 τέρματα, ενώ έχει δεχθεί ισάριθμα. Η ομάδα της Αμαθούς βρίσκεται στη 12η θέση με 4 βαθμούς μετρώντας μια νίκη, μια ισοπαλία και 3 ήττες, έχοντας σκοράρει 6 τέρματα, ενώ έχει δεχθεί 8.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τις δύο ομάδες και την 6η αγωνιστική, το ερχόμενο Σάββατο(24/10), με την ΑΠΕΠ να υποδέχεται εντός έδρας τον Ηρακλή Γερολάκκου, ενώ η Αμαθούς αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Εθνικό Άσσιας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy