Δεν το πίστευαν… πως χάθηκε η πρώτη νίκη(videos,pics)

Φανταστικό παιχνίδι έγινε σήμερα(14/10) στην Ερήμη όπου ο Κούρης Ερήμης υποδέχθηκε την Αγία Νάπα. Ο αγώνας έληξε στο ισόπαλο 3-3 με τους ποδοσφαιριστές του Κούρη να μην πιστεύουν την ισοφάριση που δέχθηκαν στο τελευταίο δευτερόλεπτο της καθυστέρησης των τεσσάρων λεπτών.

Η ομάδα του Κούρη μπήκε δυνατά στον αγώνα και προηγήθηκε στο ημίχρονο με 1-0 με γκολ του Connor στο 34′ με κεφαλιά μετά από κόρνερ.

Στην επανάληψη οι ποδοσφαιριστές του Κούρη πήραν σοβαρό προβάδισμα κάνοντας το 2-0 με τον Ευέλθοντος στο 50′.

Στη συνέχεια του αγώνα ο διαιτητής με ένα πέναλτι αμφισβητούμενο, που όπως φάνηκε από το γήπεδο έκανε χέρι ο επιθετικός των φιλοξενούμενων, η Αγία Νάπα μπήκε στον αγώνα. Ο Κολοκούδιας ανέλαβε την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι μειώνοντας σε 2-1 στο 60′.

Ο Κολοκούδιας ήταν και πάλι ο σκόρερ των φιλοξενούμενων και στο 68′ ισοφάρισε σε 2-2. Οι ποδοσφαιριστές του Κούρη Ερήμης δεν το έβαλαν κάτω και κατάφεραν να προηγηθούν άμεσα με τον Παναγίδη να κάνει στο 70′ το 3-2.

Η ομάδα της Ερήμης κρατούσε το υπέρ της αποτέλεσμα και αφού δεν κατάφερε να “κλειδώσει” το παιχνίδι με τις πολλές ευκαιρίες που είχε, με αποκορύφωμα την τριπλή απόκρουση του Γιωργαλλίδη σε διαδοχικά σουτ του Παναγίδη, δέχθηκε τη ψυχρολουσία στο τελευταίο δευτερόλεπτο των 4 λεπτών καθυστερήσεων που πρόσθεσε ο διαιτητής με τον Σανγκάρε να γράφει το τελικό 3-3. Η ομάδα του Κούρη δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα και παραμένει με τρεις ισοπαλίες και τρεις βαθμούς.

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ του αγώνα στη σελίδα μας στο facebook:

Φωτορεπορτάζ της ιστοσελίδας μας Κούρης Ερήμης – Αγία Νάπα 3-3

Geplaatst door Lemesosinsports.com op Woensdag 14 oktober 2020

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy