Έσωσε τον βαθμό ο Δημήτρης!!!

Με ένα Δημητρίου σε μεγάλη μέρα, η Εθνική Κύπρου κατάφερε να πάρει τον ένα βαθμό απέναντι στο Αζερμπαϊτζάν. Ο Δημητρίου στο ντεμπούτο του έκανε μεγάλες αποκρούσεις, απέκρουσε και πέναλτι, έτσι βοήθησε στο να παραμείνει το 0-0.

Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτεροι οι Αζέροι και χρειάστηκε να αποκρούσει πέναλτι ο Δημητρίου, ενώ είχε και άλλες καλές επεμβάσεις, για να παραμείνει απαραβίαστη η εστία της Εθνικής.

Ο 21χρονος διεθνής τερματοφύλακας είχε καθοριστικές αποκρούσεις σε αρκετές φάσεις, κυρίως στην εκτέλεση πέναλτι του Γκαράγε στο 27′, όπου έπεσε στην σωστή γωνία και έδιωξε σε κόρνερ. Η Εθνική ήταν σχετικά ακίνδυνη επιθετικά, καθώς δεν έκανε κάποια καλή ευκαιρία πέραν από του σουτ του Τζιωνή από το ύψος της περιοχής που πέρασε ψηλά έξω στο 12ο λεπτό.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο ισορροπημένο, με την Εθνική να παρουσιάζει θέληση για να σκοράρει. Στο 62′ ο Πίττας έκανε τη σέντρα στη περιοχή και ο Αντωνίου με ένα σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από την αντίπαλη εστία. Στο 76′ νέα καλή στιγμή για την Εθνική με τον Πίττα να κάνει το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω.

ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ: Μαγκομεντιαλίγεφ, Χουσέινοφ, Μπαντάλοφ, Μουσταφαζάντε (70΄ Σεϊντίγεφ), Κρίβοτσουκ, Ιμπραχίμλι (57΄ Ντινίγεφ), Γκαράγεφ, Μουσταφάγεφ, Σαλάχλι (57΄ Αλασκάροφ), Σαντίκοφ (70΄ Χατζίγεφ), Σειντάεφ (81΄ Χορμπάνι)

Στον πάγκο: Μπαλάγεφ, Μπαϊράμοφ, Αλίγεφ, Α.Αμπντουλάγεφ, Τζαμάλοφ, Χαλιλζάντε

ΚΥΠΡΟΣ: Δημητρίου, Καρώ, Γουίλερ, Αντωνίου, Λαίφης, Χάμπος (46΄ Ζαχαρίου), Αρτυματάς, Τζιωνής (80΄ Κούσουλος), Κάστανος, Χριστοφή (69΄ Λοίζου), Σωτηρίου (18΄ Πίττας)

Στον πάγκο: Κυριακίδης, Ν.Μιχαήλ,  Σιέλης, Κατελάρης, Θ.Ιωάννου, Μ.Ιωάννου, Γκόγκιτς,   Κακουλλής.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κρίβοτσουκ/Καρώ, Χάμπος, Λοίζου, Αρτυματάς, Λαϊφης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: 
Φραν Γιόβιτς (Κροατία)
Α΄ ΒΟΗΘΟΣ: 
Ίβιτσα Μόντριτς (Κροατία)
Β΄ ΒΟΗΘΟΣ: 
Χίρβο Ράντιτς (Κροατία)
ΤΕΤΑΡΤΟΣ: 
Μάριο Ζέμπετς (Κροατία

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy