Δηλώσεις Γιόχαν Βάλεμ και Άλεξ Γκόγκιτς για τον αγώνα με την Τσεχία

Για το φιλικό αγώνα με την Τσεχία την Τετάρτη στο ΑΕΚ Αρένα αλλά και για τους δύο επίσημους αγώνες στο Nations League μίλησε σε Συνέντευξη Τύπου ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός Γιόχαν Βάλεμ.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Έχουμε τρεις αγώνες σε διάστημα μιας εβδομάδας και η πρόκληση θα είναι ακόμη πιο δύσκολη από ότι το Σεπτέμβριο. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να είμαστε έτοιμοι και για τα τρία παιχνίδια. Στόχος μου είναι να δώσω την ευκαιρία σε όσο το δυνατό περισσότεροι ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν. Έχουμε οκτώ νέους ποδοσφαιριστές σε σχέση με την προηγούμενη κλήση και ενδεχομένως στην επόμενη κλήση να έχουμε ακόμη μερικούς νέους ποδοσφαιριστές”, δήλωσε ο κ. Βάλεμ, για να προσθέσει:

“Είναι πολύ σημαντικό που θα έχουμε την ευκαιρία να αγωνιστούμε με μια δυνατή ομάδα όπως η Τσεχία και ως προπονητής, αναμένω πολλές απαντήσεις από τους ποδοσφαιριστές μου σε σχέση με την προσπάθεια και την απόδοση τους. Μέσα από τέτοιους αγώνες, μαθαίνουμε να αντιμετωπίζουμε μεγάλους αντιπάλους. Στους δύο προηγούμενους αγώνες το Σεπτέμβρη, είχαμε νέα ομάδα, νέους ποδοσφαιριστές, νέα τεχνική ηγεσία, νέο τρόπο σκέψης και παιχνιδιού και είναι λογικό να χρειαζόμαστε χρόνο. Είμαστε σε μια διαδικασία που χτίζουμε για το μέλλον και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις δύσκολες καταστάσεις που θα συναντήσουμε’.

Από πλευράς των ποδοσφαιριστών μίλησε ο Άλεξ Γκόγκιτς:

“Είμαι περήφανος που είμαι μέλος της Εθνικής Κύπρου. Ήταν ένα παιδικό μου όνειρο το οποίο γίνεται πραγματικότητα. Όπως είπε και ο προπονητής μου, θα δουλέψουμε για να είμαστε έτοιμοι για τα τρία παιχνίδια που έρχονται”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy