Δεν άξιζε να χάσει…

Την ήττα δέχθηκε εντός έδρας ο ΕΝΥ ο οποίος στάθηκε άτυχος και έχασε από τον Οθέλλο στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος εντός έδρας με 3-2.

Η ομάδα του ΕΝΥ μπήκε πεισμωμένα στον αγώνα για να πάρει την πρώτη της νίκη και στο πρώτο ημίχρονο έχασε κραυγαλέες ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο γκολ, ενώ η τύχη της γύρισε την πλάτη όταν μετά από μια φάση που οι γηπεδούχοι φωνάζουν ότι η μπάλα πέρασε πλάγιο δέχθηκε το γκολ στο 15΄ και παρά την αντίδραση πήγε στα αποδυτήρια με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με 0-1.

Στην επανάληψη ήρθε και πάλι η ψυχρολουσία με τον διαιτητή να δίνει ένα εύκολο πέναλτι στο 50΄με αποτέλεσμα να βρίσκεται πίσω με δύο γκολ. Οι ποδοσφαιριστές του ΕΝΥ δεν το έβαλαν κάτω και ξεκίνησαν την αντεπίθεση τους με αποτέλεσμα στο 78΄να φέρνουν το παιχνίδι στα ίσα με τέρματα των Μουζακίτη στο 61΄και Ντάβιντ στο 78΄.

Εκεί που όλα έδειχναν ότι θα ξεκινούσε η νέα αντεπίθεση για να γυρίσει το παιχνίδι ήρθε και πάλι μια άτυχη στιγμή στο 83΄με αποτέλεσμα να γίνει το 2-3. Οι όποιες νέες προσπάθειες που έγιναν στον εναπομείναντα χρόνο δεν έφεραν αποτέλεσμα και έτσι ο ΕΝΥ παρέμεινε με δύο βαθμούς στο πρωτάθλημα μετρώντας δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Δεν πρέπει να τα βάλουν κάτω εκεί στην ομάδα του Ύψωνα και να συνεχίσουν με περισσότερη επιμονή και υπομονή και θα έρθουν και οι νίκες. Το χθεσινό αποτέλεσμα ήταν πέρα για πέρα άδικο κάτι που κάνει ακόμα πιο λυπηρό το αποτέλεσμα, αλλά πρέπει όλοι να ανασυνταχθούν στο στρατόπεδο του ΕΝΥ αφού ακόμα είναι πολύ νωρίς στο πρωτάθλημα καί έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Δείτε φωτορεπορτάζ του αγώνα στη σελίδα μας στο facebook:

Φωτορεπορτάζ της ιστοσελίδας μας ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα-Οθέλλος Αθηαίνου

Geplaatst door Lemesosinsports.com op Zaterdag 3 oktober 2020

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy