Γενέθλια με ήττα για την ΑΕΛ!!!

Παρά την όποια προσπάθεια έκανε η ΑΕΛ στο ΓΣΠ, δεν τα κατάφερε και έχασε ακόμα ένα ντέρμπι με 3-0 αυτή τη φορά από την Ομόνοια.

Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο με τις δύο ομάδες να ανεβοκατεβαίνουν στις δύο εστίες χωρίς ωστόσο να υπάρξει η μεγάλη ευκαιρία, εκτός από το πλασέ του Ντούρις στο 42΄που αποσόβησε το γκολ ο Βοζίνια. Η ΑΕΛ απάντησε στην ευκαιρία της Ομόνοιας με το σουτ του Ντανίλο που απέκρουσε σε κόρνερ ο Φαμπιάνο που πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Μετά και τα τρία λεπτά καθυστερήσεων το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 0-0.

Στην επανάληψη το παιχνίδι ξεκίνησε όπως ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες να έχουν γρήγορο ρυθμό και η μπάλα να ανεβοκατεβαίνει στις δύο εστίες. Στο 64΄μετά από ωραία ατομική ενέργεια του Τζιωνή από πλάγια στην περιοχή έδωσε έτοιμο γκολ στον Ασάντε που έσπρωξε τη μπάλα στα δίκτυα.

Στο 70΄μετά από λάθος συνεννόηση των αμυντικών ο Ντανίλο έχασε μεγάλη ευκαιρία στέλνοντας τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι. Στο αμέσως επόμενο λεπτό είχαμε την πρώτη αλλαγή για την ΑΕΛ με τον Μπάμπιτς να μπαίνει στη θέση του Ριέρα. Στο 77΄ο Δ. Αντωνίου πήρε τη θέση του Αντωνίου. Οι “γαλαζοκίτρινοι” προσπάθησαν να πιέσουν όμως δεν κατάφεραν κάτι μέχρι και το 86΄, όπου έγινε η τελευταία αλλαγή για τον Κέρκεζ με τον Τόρες να μπαίνει στη θέση του Κυριάκου.

Στο 89΄η Ομόνοια με τον Κακουλλή έκανε το 2-0 και πλέον τα πράγματα δυσκόλεψαν πολύ για την ΑΕΛ. Στο 3ο λεπτό από τα πέντε των καθυστερήσεων η Ομόνοια έκανε τα τέρματα της τρία με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Μπόατεκ

Στα υπόλοιπα λεπτά των καθυστερήσεων που ακολούθησαν δεν είχαμε κάτι το αξιόλογο και ο αγώνας ολοκληρώθηκε με την ΑΕΛ να χάνει ακόμα ένα ντέρμπι με 3-0 αυτή τη φορά από την Ομόνοια στο ΓΣΠ.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy