Πέταξε τη νίκη στα σκουπίδια η Καρμιώτισσα

Πήρε προβάδισμα με 0-3 αλλά δεν κατάφερε να το κρατήσει και έχασε μια νίκη που φαινόταν κάτι περισσότερο από εύκολη η Καρμιώτισσα, που ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα σε 3-3!

Δυνατά μπήκε η Καρμιώτισσα στο πρώτο ημίχρονο με αποτέλεσμα να πάρει το προβάδισμα στο 33΄με τον Μ. Σάσσι. Οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους για να σκοράρουν με την ομάδα της Καρμιώτισσα να είναι αυτή που μπήκε προηγούμενη στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη και με τα πρώτα πέντε λεπτά να περνούν η Καρμιώτισσα έκανε δύο τα τέρματα της με τον Ρομό στο 50΄. Με τον αέρα πλέον των δύο τερμάτων οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 63΄ο Χατζηβασίλης έδωσε σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του κάνοντας το 0-3.

Τρία λεπτά αργότερα ο σκόρερ έγινε αλλαγή με τον Φράγκου να μπαίνει στη θέση του. Η ομάδα της Δόξας αντέδρασε και κατάφερε να μειώσει στο 67΄με τον Κίκας. Στο 79΄ο Καπαρτής πήρε τη θέση του Ι. Σάσσι, ενώ στο 80΄είχαμετην τρίτη αλλαγή για την Καρμιώτισσα με τον Ευσταθίου να μπαίνει στη θέση του Μαλεκκίδη. Με τους γηπεδούχους να προσπαθούν για νε μειώσουν στο σκορ οι φιλοξενούμενοι έχανε στις αντεπιθέσεις ευκαιρίες για το τέταρτο γκολ.

Στο 89΄η Δόξα μείωσε με τον Σαντίκ σε 2-3, ενώ στα πέντε λεπτά των καθυστερήσεων ήρθε η ψυχρολουσία για την Καρμιώτισσα με τον Κίκα να πετυχαίνει δεύτερο γκολ και να ισοφαρίζει σε 3-3! Μετά και την ολοκλήρωση των καθυστερήσεων ο αγώνας ολοκληρώθηκε με την Καρμιώτισσα να χάνει μια δική της νίκη, αφού δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της 0-3 από το 63ο λεπτό του αγώνα!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy