Ψυχρολουσία στις καθυστερήσεις για τον ΑΠΟΕΛ

Με πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο ΑΠΟΕΛ γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Σλόβαν Λίμπερετς και αποκλείστηκε από την συνέχεια του Europa League. 
Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να πιάσουν καλό ρυθμό. Πιο απειλητικό το ΑΠΟΕΛ σε σχέση με Σλόβαν καθώς ήταν η ομάδα που έφτιαξε δύο καλές φάσεις όμως δεν μπόρεσε να πετύχει το τέρμα. Στα υπέρ του ΑΠΟΕΛ, σε αυτό το πρώτο 45λεπτο ήταν η κατοχή, ανούσια όμως.
Στην επανάληψη ήταν και πάλι καλύτερο το ΑΠΟΕΛ απο την Σλόβαν, είχε τεράστια φάση στο 52′ με τον Νουχίου όμως δεν μπόρεσε να πετύχει τέρμα.
Οι γηπεδούχοι που δεν μπόρεσαν σε όλη την διάρκεια του αγώνα να γίνουν απειλητικοί κατάφεραν στην τελευταία φάση να μπουν μπροστά στο σκορ από τα 11 βήματα. Σε μια φάση στην περιοχή του ΑΠΟΕΛ, ο Ζεράλδες έκανε χέρι και ο ρεφ σφύριξε την παράβαση. Ο Mara ανέλαβε την εκτέλεση στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 1-0 και να δώσει την πρόκριση στους ομίλους του Europa League στην ομάδα της Σλόβαν.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy