Επανήλθε στις νίκες η ΑΕΛ, δεύτερη ήττα για Καρμιώτισσα

Στις νίκες επανήλθε η ΑΕΛ που επικράτησε της Καρμιώτισσας με 3-1 στο Τσίρειο στα πλαίσια της 4ης αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η Καρμιώτισσα δέχθηκε τη δεύτερη της ήττα στο πρωτάθλημα, ξεπέρασε όμως τα πρώτα τέσσερα παιχνίδια του πρωταθλήματος με τέσσερις ομάδες της εξάδας.

Ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο παρακολουθήσαμε στο Τσίρειο μεταξύ της ΑΕΛ και της Καρμιώτισσας. Η ΑΕΛ ξεκίνησε πιο καλά τον αγώνα έχοντας την υπεροχή και στο 15΄ευτύχησε να σκοράρει με σουτ του Ντανίλο.

Μετά το γκολ που δέχθηκε η Καρμιώτισσας ξύπνησε και βγήκε μπροστά ισοφαρίζοντας στο 18΄με τον Σασσί και πήρε την υπεροχή βγαίνοντας στην επίθεση. Στο 33΄είχαμ την αναγκαστική αλλαγή για την ΑΕΛ με τον Έουλερ να αποχωρεί και να μπαίνει στη θέση του ο Σάντος.

Τα τελευταία δέκα λεπτά του ημιχρόνου ανήκαν εξ ολοκλήρου στην ΑΕΛ που πίεσε ασφυκτικά την άμυνα της Καρμιώτισσας, με τον Καιρίνο να σώζει την ομάδα του σε τρεις περιπτώσεις. Μετά και τρία λεπτά καθυστερήσεων του ημιχρόνου οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 1-1.

Στην επανάληψη η ΑΕΛ μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα με αποτέλεσμα στο 57΄να κάνει το 2-1 με τον Τόρρες που στο επόμενο λεπτό ζήτησε αλλαγή και στη θέση του μπήκε ο Ριέρα. Στο 61΄είχαμε την πρώτη αλλαγή για την Καρμιώτισσα με τον Νεοφύτου να παίρνει τη θέση του Χρίστου. Η ΑΕΛ συνέχισε να πιέζει και στο 72΄ο Καιρίνος σταμάτησε το σουτ του Ντανίλο.

Ο προπονητής της Καρμιώτισσας θέλοντας να αλλάξει τα δεδομένα όπως είχαν διαμορφωθεί έκανε διπλή αλλαγή με τους Μπαργκάν και Καπαρτή να μπαίνουν στις θέσεις των Χατζηβασίλη και Μ.Σάσι. Ο Ντούσαν Κέρκεζ στο 74΄απέσυρε τον σκόρερ του πρώτου τέρματος βάζοντας στη θέση του τον νεαρό Δημήτρη Αβραάμ. Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ πίεζαν ψηλά με αποτέλεσμα η Καρμιώτισσα να μην μπορεί να κάνει παιχνίδι για να απειλήσει.

Η πίεση από πλευράς ΑΕΛ έφερε και πάλι αποτέλεσμα με τον Μαέ στο 87΄ να βάζει να καθαρίζει τον αγώνα, αφού μετά την πάσα του Ριέρα μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον Καιρίνο, κάνοντας το3-1. Τα τελευταία λεπτά αλλά και αυτά των καθυστερήσεων δεν είχαν κάτι το αξιόλογο, με τον αγώνα να ολοκληρώνεται βρίσκοντας νικήτρια την ΑΕΛ κόντρα στην Καρμιώτισσα με 3-1!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy