Το προφίλ των Παρτιζάν και Σαρλερουά

Ο Απόλλωνας αν περάσει το εμπόδιο της Λεχ Πόζναν κληρώθηκε να αντιμετωπιστεί στα play-off του Europa League το νικητή του ζευγαριού Σαρλερουά (Βέλγιο) ή Παρτιζάν (Σερβία), με τον αγώνα να διεξάγεται εκτός έδρας την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου.

Σαρλερουά

Η ομάδα του Βελγίου ιδρύθηκε το 1904 και αγωνίζεται στο Σταντ ντι Πέι ντε Σαρλερουά χωρητικότητας 15.000 θεατών.

Το πρωτάθλημα της χώρας βρίσκεται σε εξέλιξη, με την Σαρλερουά να βρίσκεται στην κορυφή μετά από 5 αγωνιστικές, έχοντας το απόλυτο των νικών, με 9-1 παθητικό. Την περασμένη σεζόν τερμάτισε στην τρίτη θέση και έτσι ξεκινάει από τον 3ο προκριματικό γύρο την ευρωπαϊκή της προσπάθεια.

Ο προπονητής της ομάδας είναι ο Καρίμ Μπελοτσίνε και πρόεδρος ο Μεχντί Μπαγιάτ.

Παρτιζάν Βελιγραδίου

Η ομάδα της Σερβία ιδρύθηκε το 1945 και χρησιμοποιεί ως έδρα το στάδιο «Partizan Stadium» χωρητικότητας 29.775 θέσεων. Στο παλμαρέ της έχει 27 πρωταθλήματα και 16 κύπελλα και 1 Σούπερ Καπ.

Την περασμένη σεζόν τερμάτισε στην 2η θέση και άρχισε τις υποχρεώσεις της στην Ευρώπη από τον 1ο προκριματικό γύρο, όπου απέκλεισε την Ρίγας στον 1ο προκριματικό με σκορ 1-0 και την Σφάντουλ στον 2 προκριματικό με το ίδιο σκορ 1-0. Το πρωτάθλημα στη Σερβία βρίσκεται σε εξέλιξη, με την Παρτιζάν να έχει δώσει ήδη εφτά παιχνίδια, με απολογισμό 5 νίκες και 2 ήττες, βρισκόμενη στην 3η θέση.

Προπονητής της ομάδας είναι ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς και πρόεδρος είναι ο Μίλοραντ Βούτσελιτς. Η Παρτιζάν έχει διαρκώς παρουσίες στους ομίλους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, με πιο πρόσφατη την περσινή σεζόν όπου βρισκόταν στον 7ο όμιλο του Europa League μαζί με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Αλκμαάρ και Αστάνα, τερματίζοντας στην τρίτη θέση.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy