Πάμε για αναβολή στην πρεμιέρα των Αναπτυξιακών πρωταθλημάτων

Τεράστιο πρόβλημα προέκυψε σχετικά με τα τεστ κορωνοιού που πρέπει σύμφωνα με το πρωτόκολλο Υγείας να υποβληθούν οι νεαροί ποδοσφαιριστές των αναπτυξιακών κλιμάκιων των Ακαδημιών των ομάδων δύο μέρες πριν την πρεμιέρα τόσο της Ανώτατης όσο και της Επίλεκτης κατηγορίας.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το κόστος των τεστ που ήδη κάποιες Ακαδημίες ειδοποίησαν τα παιδιά να επωμισθούν οι ίδιοι την πληρωμή του σχετικού τεστ. Αν το κόστος επωμισθούν οι Ακαδημίες και πάλι μιλάμε για ένα ποσό κοντά στις 12 χιλιάδες ευρώ το μήνα, αφού το πρωτόκολλο μιλά για ένα τεστ πριν από κάθε αγωνιστική.

Όλα λοιπόν βρίσκονται στον αέρα για την έναρξη των αγώνων που είναι προγραμματισμένα το προσεχή Σάββατο(12/9). Η ιστοσελίδα μας πληροφορήθηκε από υπεύθυνο συγκεκριμένης Ακαδημίας ότι σήμερα Πέμπτη(10/9) θα υπάρξει συνάντηση της ΚΟΠ με το Υπουργείο Υγείας για να συζητήσουν το κόστος των τεστ κορωνοιού.

Οι Ακαδημίες ισχυρίζονται ότι δεν χρειάζεται να κάνουν τα τέστ οι αθλητές τους αφού στα σχολεία που ανοίγουν την ερχόμενη Δευτέρα δεν θα γίνουν στους μαθητές. Η σημερινή μέρα θα φέρει καθοριστικές εξελίξεις στο όλο θέμα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy