“Δεν μας ενδιαφέρει ο Ουάρντα, βολιδοσκοπήθηκε ο Σάλαι…”

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 παραχώρησε σήμερα(9/9) ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου, που αναφέρθηκε στον αγώνα με την Πάφο, στην κατάσταση του Πέδρο, στο θέμα που προέκυψε με Ουάρντα αλλά και για τον Σάλαι.

Διαβάστε τι ανέφερε:

Αν υπάρχει ενδιαφέρον για τον Σάλαϊ: “Σίγουρα ξοδέψαμε αρκετά πέρσι, ήταν η μεγαλύτερη μετεγγραφή. Επενδύσαμε στο ταλέντο του, θέλει υπομονή. Κάποιοι επέκριναν την επιλογή μας όμως βλέπετε ότι εξελίσσεται. Είναι το πιο σημαντικό περιουσιακό μας στοιχείο και θα το χειριστούμε ανάλογα με το πλάνο. Δεν έχουμε κάτι χειροπιαστό, κάτι δεδομένο. Σίγουρα έχουν γίνει βολιδοσκοπήσεις από μεγάλους συλλόγους της Γερμανίας. Όμως από το ενδιαφέρον μέχρι την πρόταση, διαφέρουν πολύ. Στόχος είναι να τον κρατήσουμε για ακόμα ένα χρόνο. Είμαστε σίγουροι πως θα ανοίξει τα φτερά του. Δεν υπάρχει καμία ρήτρα, μόνο πολυετές συμβόλαιο. Θα διαπραγματευτούμε σκληρά. Αντιλαμβάνεστε ότι έχουμε ένα πλάνο και σαφέστατα θα διαχειριστούμε αυτή την περίπτωση προς όφελος του συλλόγου”.

Για το παιχνίδι με την Πάφο: “Η προσοχή μας είναι στραμμένη στον αγώνα του Σαββάτου. Δύσκολο παιχνίδι για μας, η Πάφος είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Γνωρίζουμε πως θα έχουμε δύσκολη αποστολή, αλλά θέλουμε μόνο τη νίκη. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Η ομάδα είναι πολύ δυνατή και θέλει την στήριξη όλων”.

Για τον Πέδρο: “Ο Πέδρο ανεβάζει ρυθμούς και εναπόκειται στον προπονητή μας για το πως θα τον χρησιμοποιήσει. Είναι θέμα δικό του”.

Για τα εισιτήρια: “Συνεχίζεται κανονικά και η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας, όπως και αυτά με την Πάφο”.

Για Ουάρντα και ενίσχυση: “Ο Απόλλωνας ουδέποτε ενδιαφέρθηκε για τον Ουάρντα. Εκ παραδρομής, γράφτηκε το όνομά του χθες. Δεν μας ενδιαφέρει, αν και πέρσι εκφράσαμε ενδιαφέρον. Έχουμε άλλους μεταγραφικούς στόχους και ελπίζουμε σύντομα να έχουμε εξελίξεις. Αν και εφόσον, υπάρξει κατάληξη, θα προχωρήσουμε σε ανακοινώσεις. Υπάρχει πρόθεση, φθάνει να είναι στα οικονομικά πλαίσια. Μπορεί και να κάνουμε, μπορεί και να μην κάνουμε προσθήκες. Θα δούμε τι θα προκύψει”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy