Ήττα και πάλι για την Εθνική Κύπρου

Την ήττα με 1-0 κόντρα στο Αζερμπαϊτζάν για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Nations League γνώρισε η Εθνική μας ομάδα στο ΓΣΠ. Το γκολ για τους φιλοξενούμενους στην αναμέτρηση ο Μεντβέντεφ στο 29ο λεπτό με δυνατό σουτ εντός περιοχής.

Η Εθνική μας μπήκε πολύ άσχημα στον αγωνιστικό χώρο και στο πρώτο 20λεπτο δέχθηκε αρκετή πίεση από τους φιλοξενούμενους όμως δε το «πλήρωσε». Στη συνέχεια κέρδισε κάποια μέτρα στον αγωνιστικό χώρο όμως δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την αντίπαλη εστία.

Κάπου εκεί όμως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν μετά από κάκιστη λειτουργία της κυπριακής αμυντικής γραμμής. Η ομάδα μας στο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου προσπάθησε να αντιδράσει, χωρίς όμως επιτυχία παρά το δοκάρι του Χριστοφή στο 37ο λεπτό.

Στο δεύτερο μέρος η Εθνική μας ανέβασε κάπως στροφές και διεκδίκησε το γκολ της ισοφάρισης όμως δεν κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Οι Αζέροι κλείστηκαν πολύ καλά πίσω και δεν επέτρεψαν στην ομάδα μας να βρει χώρους για να περάσει στην περιοχή τους.

Επόμενες υποχρεώσεις για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στις 10 και 13 Οκτωβρίου με Λουξεμβούργο και Αζερμπαϊτζάν αντίστοιχα εκτός έδρας για την τρίτη και τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Nations League.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy