Έδειξε ότι είναι ομάδα του προπονητή…(pics)

Το τελευταίο της φιλικό, πρόβα τζενεράλε είχε χθες(4/9) η ομάδα της ΑΕΖ Ζακακίου κόντρα στον Διγενή Μόρφου και στο οποίο επιβλήθηκε με 3-1 και έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος της Β΄κατηγορίας το ερχόμενο Σάββατο(12/9).

Ο προπονητής της ομάδας Σάββας Σοφοκλέους έχει διαμορφώσει ένα σύνολο που ξέρει τι κάνει μέσα στο γήπεδο, ακολουθεί τις οδηγίες του και γενικά υπάρχει ένα πολύ καλό οικογενειακό κλίμα στην ομάδα, τόσο στους ποδοσφαιριστές, όσο και σε όλους που αποτελούν το προπονητικό αλλά και ιατρικό επιτελείο της ομάδας. Η συνεχής και σκληρή δουλειά στις προπονήσεις, φέρνει αποτελέσματα που φαίνονται στον αγωνιστικό χώρο. Γενικά το συμπέρασμα που βγάζουμε είναι ότι βλέπουμε μια ομάδα του προπονητή που έχει δώσει το στίγμα του κάνοντας πολύ καλή δουλειά.

Βέβαια προβλήματα μπορεί να προκύψουν όπως σε όλες τις ομάδες κάτι που επιλαμβάνεται το προπονητικό επιτελείο. Όλοι στην ομάδα ευελπιστούν ότι θα έχουν μια καλή πορεία στο δύσκολο πρωτάθλημα, αρχής γενομένης από την πρεμιέρα εντός έδρας κόντρα στην Ομόνοια Αραδίππου.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy