“Θα επωφεληθούμε της διακοπής για να είμαστε πλήρης με την επανέναρξη”

Για όλα όσα αφορούν την ΑΕΛ μίλησε σήμερα(3/9) στον Super Sport fm 104.0 η εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας Αριάδνη Γενεθλίου.

Για τις δημοσιογραφικές πληροφορίες που θέλουν την ΑΕΛ να ενδιαφέρεται για τον Αντόνιο Γιάκολις: «Δεν θέλουμε να σχολιάσουμε κάτι στα μεταγραφικά. Η πολιτική της ομάδας είναι αυτή, να μην σχολιάζει δημοσιογραφικές πληροφορίες»

Για το αυριανό φιλικό: «Προγραμματίστηκε φιλικό με τον Κούρη για να πάρουν χρόνο κάποιοι που το χρειάζονται και οι υπόλοιποι να διατηρηθούν σε αγωνιστικούς ρυθμούς».

Θα βάλει και άλλους ποδοσφαιριστές ακόμα η ΑΕΛ μέσα που δεν ήταν έτοιμοι μέχρι τώρα: «Είναι και αυτό σημαντικό γιατί δεν είδαμε ακόμα κάποιους ποδοσφαιριστές. Ήταν επόμενο ότι δεν θα ήταν έτοιμοι στην 1η αγωνιστική. Θα επωφεληθούμε της διακοπής για να είμαστε πλήρης με την επανέναρξη».

Για το παιχνίδι που ακολουθεί μετά την διακοπή: «Θα είναι ένα εκτός έδρας ντέρμπι με υψηλό βαθμό δυσκολίας. Στόχος είναι το νικηφόρο αποτέλεσμα, θέλουμε να κάνουμε καλή πορεία, να διεκδικήσουμε τίτλους. Δεν είμαστε το φαβορί αλλά με τη νοοτροπία του προπονητή που είναι νοοτροπία νικητή αισιοδοξούμε σε μια πολύ καλή σεζόν. Αρχίσαμε καλά αλλά δεν μπορούν να είναι όλα τα παιχνίδια νικηφόρα. Σημαντικό είναι να μείνει σταθερή σε ανοδική πορεία η ομάδα».

Για την κλήρωση στο Κύπελλο που σας έφερε αντιμέτωπους με την Ομόνοια Ψευδά: «Παραδοσιακά έχουμε σαν στόχο την διάκριση στο Κύπελλο, θέλουμε να φτάσουμε μέχρι τέλους, έχουμε παράδοση και ευελπιστούμε να διεκδικήσουμε το τρόπαιο».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy