Με περίπατο ο Χάμιλτον κέρδισε στο Βέλγιο!

Ξεκίνησε πρώτος και μην τον είδατε τον Λιούις Χάμιλτον που κέρδισε άνετα το Γκραν Πρι Βελγίου. Στη 2η θέση ο Μπότας και 3ος κλασικά ο Φερστάπεν! Μείνετε συντονισμένοι για την αναλυτική περιγραφή.

Ο Λιούις Χάμιλτον κυριάρχησε απόλυτα στο Γκραν Πρι του Βελγίου δίχως να αφήσει περιθώριο σε κανέναν για άλλη μια φορά. Ο Βάλτερι Μπότας προσπάθησε να απειλήσει τον πρωταθλητή αλλά σε κανένα σημείο του αγώνα δεν τα κατάφερε. Γι άλλη μια φορά τερμάτισε στη 2η θέση. Ο Μαξ Φερστάπεν έκανε έναν μοναχικό αγώνα αλλά ούτε και αυτός μπόρεσε να απειλήσει τον Μπότας και να κατακτήσει μια 2η θέση και έτσι αρκέστηκε στην 3η. Πιο πίσω είχαμε μεγάλο ενδιαφέρον.

Με τον Ντάνιελ Ρικιάρντο να παίρνει μια εκπληκτική 4η θέση ενώ και ο τιμ μεϊτ του Εστεμπάν Οκόν τερμάτισε 5ος. Ο Άλεξ Άλμπον για άλλον έναν αγώνα δεν κατάφερε να πιάσει την απόδοση του Μαξ Φερστάπεν και τερμάτισε μόλις 6ος. Στην 7η θέση ο πολύ καλός Λάντο Νόρις που έτρεχε μόνος του στον αγώνα για λογαριασμό της McLaren καθώς ο έτερος οδηγός της ομάδας αντιμετώπισε πρόβλημα πριν την εκκίνηση με την εξάτμισή του και δεν ξεκίνησε.

Στη θέση 8 βρίσκουμε τον οδηγό της ημέρας Πιερ Γκασλί που η επιλογή των σκληρών ελαστικών στην αρχή του αγώνα τον ωφέλησε με αποτέλεσμα να τερματίσει μέσα στην βαθμολογούμενη δεκάδα. Τέλος στις θέσεις 9 και 10 βρίσκουμε τις δύο Racing Point του Στρολ και του Πέρεθ που έκαναν έναν καλό αγώνα αλλά θα μπορούσαν να έχουν πάει και καλύτερα.

Remaining Time-0:00
Fullscreen
Mute

Αναμφισβήτητα η είδηση της ημέρας είναι η καταστροφική εμφάνιση της Ferrari με τους οδηγούς της να τερματίζουν εκτός βαθμών στην 13η και 14η θέση. Φυσικά θα πρέπει να υπάρξουν αλλαγές στα πρόσωπα της Σκουντερία ώστε η ομάδα να επιστρέψει στα καλά αποτελέσματα.

Τα τελικά αποτελέσματα του αγώνα είναι τα εξής:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy