Περνάει και δεύτερο βράδυ υπό κράτηση ο Μαγκουάιρ

Στο κρατητήριο θα μείνει και το βράδυ της Παρασκευής ο Χάρι Μαγκουάιρ. Μετά τη μεταφορά στη Σύρο, ο αρχηγός της Μαν. Γιουνάιτεντ θα μείνει υπό κράτηση και θ’ απολογηθεί στον Εισαγγελέα αύριο το πρωί.
Συνέχεια θα έχουν τα μπλεξίματα του Χάρι Μαγκουάιρ μετά τη σύλληψή του στη Μύκονο.

 

Κατηγορούμενος για επίθεση (μαζί με δυο ακόμα άτομα) σε αστυνομικούς που επενέβησαν σε καυγά με άλλη παρέα Άγγλων, ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στη Σύρο.

 

Εκεί θα απολογηθεί για όσα του αποδίδονται και συνοψίζονται εν πολλοίς σε δηλώσεις αστυνομικού εκπροσώπου που φιλοξενούνται στον «Guardian», σύμφωνα με τις οποίες:
«Kατά τη διάρκεια της σύλληψής τους δυο εξ αυτών, συμπεριλαμβανομένου και του ποδοσφαιριστή, έγιναν βίαιοι. Έριξαν κάτω τουλάχιστον δυο αστυνομικούς και τους χτυπούσαν με γροθιές και κλωτσιές. Δεν μπορώ να σας τι μας έλεγαν».

 

Όπως αναφέρει η αγγλική εφημερίδα, ο Μαγκουάιρ θα περάσει και το αποψινό βράδυ υπό κράτηση (σ.σ. το ίδιο συνέβη και χθες) και θα απολογηθεί στον Εισαγγελέα το πρωί του Σαββάτου στις 11.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy