“Να περάσει … από το μουσείο να δει ποιος είναι ο Χρύσης Μιχαήλ”

Στη διάσκεψη Τύπου που ακολούθησε του σημερινού(21/8) αγώνα του ΑΠΟΕΛ με την Καρμιώτισσα, ο προπονητής της νεοφώτιστης ομάδας που κατάφερε να πάρει την ισοπαλία 2-2, Χρύσης Μιχαήλ ανέφερε:

“Θα σταθώ σε ένα περιστατικό για έναν φίλαθλο του ΑΠΟΕΛ ο οποίος έβρισε σε μεγάλο βαθμό εμένα και την οικογένειά μου. Απλά να του πω υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι στο ΑΠΟΕΛ και θέλω να τους συγχαρώ που έχουν δημιουργήσει το μουσείο ΑΠΟΕΛ και η ιστορία είναι γραμμένη. Να περάσει από το μουσείο να δει ποιος είναι ο Χρύσης. Όπως επαγγελματίας ήμουν 8 χρόνια σε αυτή την ομάδα, το ίδιο επαγγελματίας είμαι και σαν προπονητής όπου κι αν βρίσκομαι. Καλή συνέχεια στο ΑΠΟΕΛ”.

Για τον αγώνα ανέφερε:

“Παίζαμε με ένα αντίπαλος ο οποίος τα τελευταία χρόνια είναι συνεχώς πρωταθλητής και μας έχει  κάνει περήφανους στην Ευρώπη. Η ομάδα μου ήρθε κατάλληλα προετοιμασμένη.Τα παιδιά έβγαλαν όσα δουλέψαμε στην προπόνηση και στο τέλος πήραμε ένα μεγάλο αποτέλεσμα. Μια ομάδα που ήρθε από Β΄ Κατηγορία και πήρε ισοπαλία από μια ομάδα όπως το ΑΠΟΕΛ είναι μεγάλο αποτέλεσμα. Το ότι ήμασταν δύο φορές πίσω στο σκορ κάνει ακόμα πιο μεγάλη την επιτυχία.

Πιεστήκαμε σε κάποια στάδια του αγώνα, ιδιαίτερα με κάποια στημένα. Ανταποκριθήκαμε σε μεγάλο βαθμό και χτυπήσαμε στην κόντρα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες που έπαιξαν, έδωσαν όλοι το 100%. Απέναντι στο ΑΠΟΕΛ πρέπει να είσαι τακτικά σωστός, να έχεις πολλά τρεξίματα και σίγουρα πρέπει να είσαι μάγκας. Μειώσαμε τα λάθη στο ελάχιστο και πήραμε αυτό το αποτέλεσμα”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy