Αναμονή για τα αποτελέσματα στον Εθνικό, όλα καλά στον Ολυμπιακό!

Με επίσημη ανακοίνωση τους τόσο ο Εθνικός Άχνας, όσο και ο Ολυμπιακός ενημέρωσαν για το πρόβλημα που προέκυψε για το θετικό κρούσμα στην ομάδα της Άχνας.

Ανακοίνωση Εθνικού Άχνας:

Η ομάδα μας ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκαν όλα τα τεστ στους ποδοσφαιριστές και στα μέλη του προσωπικού από τις 7:30 το πρωί. Εντός της ημέρα θα ενημερωθεί όλη η ομάδα για τα αποτελέσματα και βάση αυτών θα προχωρήσουμε στον προγραμματισμό μας. Μέχρι τις 13:00 θα έχει ολοκληρωθεί και η απολύμανση του Σταδίου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα μας για την εφαρμογή του πρωτοκόλλου.

Θα υπάρχει νεότερη ενημέρωση μετά την παραλαβή όλων των αποτελεσμάτων από το τεστ.

Ανακοίνωση Ολυμπιακού:

Βγήκαν τα αποτελέσματα των τεστ κορωνοϊού στα οποία υποβλήθηκε χθες ο Ολυμπιακός, μετά τον εντοπισμό κρούσματος στον Εθνικό, με τον οποίο οι “μαυροπράσινοι” έπαιξαν σε φιλικό την Κυριακή.

Πέρασαν από έλεγχο ποδοσφαιριστές, τεχνική ηγεσία και διοίκηση, χωρίς να εντοπιστεί θετικό κρούσμα. Στο προπονητικό της ομάδας έγινε προληπτικά απολύμανση και η ομάδα επιστρέφει κανονικά στις προπονήσεις, σήμερα νωρίς το βράδυ.

“Σε συνέχεια της ενημέρωσης του κοινού θα θέλαμε να ανακοινώσουμε επισήμως ότι έπειτα από το κρούσμα στην ομάδα του Εθνικού Άχνας, όλα τα τεστ που διενεργήθηκαν στην ομάδα του Ολυμπιακού Λευκωσίας βγήκαν αρνητικά”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy